Publicitat
Esports · 12 de Gener de 2011. 16:51h.

"El president de la Federació de Futbol està manejat per ERC"

El responsable de l'Hospitalet diu que "a Xavi Torres el van cruixir una miqueta a TV3"

El president de l'Hospitalet, Miguel García, que és també dirigent del PSC, ha afirmat a la tertúlia de La ciutat de tots, un programa que emet Onda Rambla (13.00h), que el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, "no pintava res i estava dominat per una part d'Esquerra que era la part del senyor Xavi Torres".

El directiu del club blanc-i-vermell ha indicat que al periodista esportiu "a TV3 el van cruixir una miqueta perquè estava fent coses que no havia de fer". Segons García, "sembla ser que Casals fins i tot ha posat a la núvia del seu fill a treballar (en la Federació) dient que és becària, però després li paga uns diners en dietes i despeses".

El president de l'Hospitalet ha qualificat de "catastròfica" la gestió de Casals al capdavant de la Federació. També ha assegurat que ha estat "el president més dolent de la història del futbol català". Malgrat admetre que és "una veu crítica" contra la gestió de Casals, García ha afegit que no ha estat l'instigador de la masiva dimissió de directius de la Federació.

Miguel García, amb el presentador Oriol Clavell, durant la tertúlia a Onda Rambla
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 mel, Barcelona, 13/01/2011 - 21:12

Des de que ERC ha entrat a la FCF, s'han dedicat a tirar pel terra la reputació de la selecció catalana i de Catalunya i han deixat de banda als clubs petits de futbol. Han sagnat la economia de la FCF gastant-se els calers en mes carrecs de confiança i no en els nens. q ha passat amb la Fundació??

#7 mel, Barcelona, 13/01/2011 - 21:02

ningú no pot negar que Casals no ha complert cap promesa electoral, ni patrocinadors, ni res de res. I a mes a mes, des de que Casals i Torres van arribar a la FCF, la web de la FCF sembla un aparador de la Plataforma Pro seleccions, totes les campanyes les fan a traves d'ells

#6 mel, Barcelona, 13/01/2011 - 20:46

el que ningú no pot negar es que des de que ha arribat Casals a la FCF, no ha fet res del que va prometre a les eleccions, ni patrocinadors ni res, i la web de la FCF sembla que sigui de la Plataforma, nomes es veuen coses que monten ells

#5 Bronco, L´Hospitalet, 13/01/2011 - 15:03

Casals es una bona persona que l´han trait els seus propis companys per ordre de Mestre que es l´home de Rosell que vol controlar no nomes el Barça sino tot el Futbol Catalá. Son insaciables les ansies de poder de aquets, controlen el Barça, la premsa i la política pero encara volen mes.

#4 Rosa, Girona, 13/01/2011 - 10:29

El PSC no va pair mai que Casals guanyés de forma inesperada unes eleccions sense cap trampa. Especialment el sector negocis del PSC, associat a constructores, immobiliàries, publicistes, grans superfícies i altres empresaris...