Publicitat
Esports · 13 de Gener de 2011. 17:08h.

"El president de la Federació és un titella de Xavi Torres"

El president de l'Hospitalet carrega contra el periodista de TV3

"El president de la Federació és un titella de Xavi Torres"

Miguel García, en un moment de l'entrevista

El president de l'Hospitalet, Miguel García, ha dit en una entrevista a e-noticies que el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, és "un titella de Xavi Torres". "És un titella manejat per una part d'Esquerra encapçalada per Xavi Torres", ha indicat. El dirigent del club de la Feixa Llarga ha assegurat que "van posar un titella perquè faci política des de dintre".

El president blanc-i-vermell ha indicat que "no es poden polititzar les entitats esportives de la manera que Xavi Torres, amb aquest instrument que és Jordi Casals, ho ha fet, posant als amiguets que ja no tenen cabuda en els llocs on la Plataforma Pro Seleccions els hi estaven donant diners".

Segons García, la Federació Catalana "s'ha convertit en una forma de vida per aquest senyor, i no està interessat en deixar aquest caramel". El directiu de l'Hospitalet ha assegurat que Casals va fer campanya a favor del candidat de Joan Laporta a les darreres eleccions al Barça.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Bernat, Barcelona, 15/01/2011 - 11:17

Lo de Xavi Torres és una vergonya. És directiu del Vilafranca i fa entrevistes a Stoixkov que dona nom a l'escola de futbol del Vilafranca i li pregunta per lo bona que és aquesta escola. Un mangoneo inacceptable en un medi public. I a més porta samarretes de SI (Laporta) en públic.

#9 Agustí, Manresa, 14/01/2011 - 10:36

Al Xavi Torres se l´ha de cessar immediatament. No pot treballar en una televisió pública, i aprofitar qualsevol moment per carregar contra la directiva actual com va fer pels fets de Pamplona. Quan entrevistava Laporta el tutejava, oblidant que abans que amic és periodista. A més, és molt dolent

#8 RR, Barcelona, 14/01/2011 - 10:30

Avui Jordi Roche està
esmorzant amb Miguel García a L'H. (enemics?)

#7 Jorge, Hospitalet, 14/01/2011 - 10:23

PEPET, així que el Basté és de la corda d'en Laporta dius? JAJAJAJAJAJAJ! No em facis riure perfavor. Com es nota que no l'has escoltat mai, no veus que qui li paga el sou és el grup mediàtic més antilaporta de tota Espanya?

Quines tonteries que s'han de llegir de tant en tant...

#6 RR, Barcelona, 14/01/2011 - 09:39

Podem estar en desacord amb l'estil del Sr Miguel Garcia "el diable vermell" però no amb el fons, ja que només diu veritats com punys, és un gran coneixedor del Futbol Català i un gran gestor.