Publicitat
Esports · 23 de Febrer de 2012. 10:18h.

El president de l''Hospi' espia el Barça

Miguel García veu "un honor" fer de 'càmera oculta' de Punto Pelota

El president de L'Hospitalet, Miguel García, es va infiltrar durant la gala de l'esport català per Punto Pelota, el programa d'Intereconomía. La cadena va proposar a García que intentés obtenir informació de la renovació de Guardiola mentre ells, dissimuladament, ho gravaven.

García, cofoi, no va dubtar a qualificar d'"honor" que el programa li atorgués aquest protagonisme i se'n va anar directe cap a la delegació culer, mentre controlava de reüll que les càmeres el seguissin. García es va dirigir primer a Zubizarreta i després a diversos directius, però tampoc no va poder obtenir grans dades sobre el tema.

Això sí, el president de l'Hospi no va dubtar a declarar que ell ho veia "complicat", al mateix temps que es posava a la disposició del programa "per al que calgui".

García, amb Bartomeu
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 manel, tgn, 29/02/2012 - 16:55

tothom sap qui es aquest fulano. La FCF diu que no es cobri als partits d'alevins i vas al camp del Hospi amb el teu fill de deu anys i el fa paga. I no ho ceclara enlloc. Ara, quan va jugar contra el Barça, com li reien les gracies els de TV3 i el Xavi Torres (ex membre de la FCF)

#12 Artai, St.Feliu de Guíxols, 24/02/2012 - 02:07

Si jo fos el Sr.Terés, cap de premsa del Barça, treuria l'acreditació als de PUNTO PELOTA (incluint al Quim Domenech)de poder assistir a les rodes de premsa. Això d'enviar infiltrats fent la gracieta als de la meseta ho trobo impresentable per molt periodisme "d'investigació" com aixi ho qualifiquen

#10 jordi, l'h, 23/02/2012 - 22:46

s'hem cau la cara de vergonya cada vegada aquest pàjaro.Alguna cosa hi ha,que no hi ha ningú a la ciutat que vulgui i pugui fotre'l al carrer del club.
hi ha algún rumor que deu tenir uns papers firmats que a l'alcaldia no li interessa que surtin.
Espero que algú tiri del fil....i seguir parlant!!!

#9 soydelhospi, Barcelona, 23/02/2012 - 22:35

soc de L'Hospi, pero fa temps (14 anys) que aquest home ens fa passar aquesta vergonya només per aconseguir cuota de pantalla. estem fins als nassos d'aquest paio, passa de tot, només vol protagonisme i cuota de poder, passa del club, dels jugadors i dels aficionats. fora miguel garcia ja, fora!!!

#8 jordi, salou, 23/02/2012 - 13:20

aquesta chusma vindra a fer un seguiment de la final de copa entre el barça i al Bilbao, és per veure si tant els enemics dels estudiants tenen ''
Tantos huevos amb els vascos com ham tingut amb els estudiants de valencia i ells tenen collons de captar imatges per després manipular-les com ara....