Publicitat
Esports · 22 d'Octubre de 2012. 20:29h.

El president de l''Hospi' rebutja donar suport a les Seleccions

Miguel García ha anunciat aquest matí que va a la llista de Ciutadans

El president de l''Hospi' rebutja donar suport a les Seleccions

García, durant la presentació de la candidatura de Ciutadans

El president de l’Hospitalet, Miguel Garcia, que forma part de les llistes de Ciutadans per al 25-N, ha estat el gran absent en l'acte de suport a les seleccions catalanes que s'ha fet aquest dilluns al Palau de la Generalitat. García, que ha excusat la seva presència, no ha signat en nom del seu club el conveni amb la Plataforma Proseleccions.

Ramon Condal i Sandro Rosell, presidents de l’Espanyol i del Barça han capitanejat aquest dilluns la signatura d’un conveni amb la Plataforma Proseleccions per promoure els equips nacionals de Catalunya. En un acte al Palau de la Generalitat, el president Mas ha agraït "el sentit de país" dels onze equips de primera i segona divisió que han participat en l’acte.

Després del manifest fet públic pels aficionats ‘periquitos’ de ‘la Curva’ en què demanaven separar política i esport, el president blanc-i-blau ha mostrat el seu suport per al reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes.

"També en el camp de l’esport hem de fer pinya", ha manifestat Mas durant la signatura del conveni. El president ha fet broma, i ha assenyalat que "a vegades, era més complicat el reconeixement de les seleccions esportives que el concert econòmic".

Xavier Vinyals, president de la Plataforma, ha traslladat als presents l’adhesió al conveni de Josep Guardiola i Johan Cruyff. Han assistit a l’acte els presidents del Barça, l’Espanyol, el Girona, el Sabadell, el Badalona, el Llagostera, el Lleida, el Prat, el Reus, el Sant Andreu i el Nàstic de Tarragona.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#26 yo, Barcelona, 25/10/2012 - 13:16

Molt ben fet , els catalans de Catalunya, som Espanyols i qui no ho sigui que giri cua cap a Andorra. Esculteu la entrevista de Albart Boadella, no es pot ser mës coerent.

#25 Aina, Palma, 23/10/2012 - 12:48

Esta clar que NO ho diu per motius esportius sinó ideològics i per tant polítics

#24 Sansito, Varsòvia, 23/10/2012 - 10:45

Aquest senyor vol sortir a la tele. És un populista espanyol. Un personatge que no ha estimat mai a Catalunya. El típic que ha vingut de fora i que ens odia. Llàstima que un personatge així presideixi un club català com l'Hospitalet.

#24.1 pepe, andorra, 23/10/2012 - 11:59

me parece q confundes Cataluña con ultras catalanistas, negarse a secundar las veleidades identitarias de una determinada secta politica no es estar contra nadie. Excepto en las calenturientas mentes de los ultras catalanistas.

#23 jOSEPALBERTO, hOSPITALET, 23/10/2012 - 10:41

Un pesonatge fosc aquest miguel garcia. molt fosc

http://lynyrdrider.wordpress.com/2012/10/20/te-
quiero-presidente-del-cf-lhospitalet/

http://lynyrdrider.wordpress.com/2011/10/30/lhospitalet-su-club-de-futbol-y-miguel-garcia-presidente-poligonero/

#22 Antonio, Barcelona, 23/10/2012 - 09:46

O sea que aquello que se siente catalán y español es mentira. Se siente español y punto, y por lo tanto quiere imponer su selección y punto. Y que se joda quien no desee lo mismo. Los que opinen distinto no tendrán derecho a escoger.

#22.1 pepe, andorra, 23/10/2012 - 12:01

y q? Los q quieren imponer su opinión y señalan con el dedo, esta noticia es la demostración, al disidente son, hoy en dia, los ultras catalanistas. Es exactamente al revés. Sentirse español o no, es algo de cada uno y de momento lo q se impone es el pensamiento único ultra catalanista.