Publicitat
Esports · 17 de Novembre de 2009. 12:02h.

El president del Racing diu que Laporta "és un gran espanyol"

"El seu discurs respon a que busca un forat polític. És una bona persona, un gran dirigent i un gran espanyolista"

El president del Racing diu que Laporta "és un gran espanyol"

Pernía, en una imatge d'arxiu

El president del Racing de Santander, Francisco Pernía, ha manifestat en una entrevista al diari Marca que el salt de Joan Laporta a la política "crec que és una bona oportunitat per a algú que ha tingut uns excel·lents resultats al Barcelona amb el triplet de l'any passat. Ell deixarà de ser president per una decisió que va prendre en canviar els estatuts".

"És un home amb inquietuds polítiques i s'està buscant un forat. Dic en contra del que ell manifesta, que és un gran espanyol, que creu en Espanya i que ho porta clarament per davant. El seu discurs ha de ser el que és perquè s'està buscant un forat a l'escenari polític. És una bona persona, un gran dirigent i un gran espanyolista," afegeix.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 MARC-SABATES.COM, BARCELONA REPUBLICA CATALANA //*//, 21/11/2009 - 18:34

Joan Laporta i Estruch és el millor president al MON ..Soc Català,, no seria mai espanyol .Estim Catalunya //*//, perquè té un passat de lluita incasable per la llibertat . Joan Laporta és un gran Català ,jo l ' admira molt .
Visca Joan Laporta .

#8 Unitat, catalana, 18/11/2009 - 13:35

un paio que intordueix a la guardia de franco al Barça i que parla en castella als seus nens i despres llueix l estelada em dona poquissima confiança. jan botifler que amagues darrera els teus discursos??

#7 caraboina, España, 17/11/2009 - 19:27

Gonçalves MVP

#6 xa, cat, 17/11/2009 - 15:19

aquest home fuma el mateix que el revilla. jo també en vull !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#5 F.M., Lleida, 17/11/2009 - 14:23

Aquest senyor no diu res d'estrany. No va ser Laporta qui va introduir la "Fundación Francisco Franco" a can Barça? O sigui, que és un gran espanyolista i, a més, franquista.