Publicitat
Esports · 6 d'Abril de 2010. 17:42h.

El president d'Extremadura carrega contra Laporta

"Em va irritar que Laporta digués que ell no és espanyol"

El president d'Extremadura carrega contra Laporta

Laporta, durant la marxa de les torxes en homenatge a Companys

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha assegurat que es va sentir irritat quan el president del Barça, Joan Laporta,va dir als Estats Units que no és espanyol. Segons Fernández Vara, això fa "mal" als aficionats del club blaugrana que no són catalanistes.

"Ell va dir: 'jo d'Espanya no sóc, sóc de Catalunya'; va ser el que em va irritar a mi, no cal fer-nos mal per mantenir les seves conviccions, que jo se les respecto, però quan parla com a president del Barça, no", ha dit el polític extremeny en una entrevista a la cadena Ser.

"Jo estic desitjant que el Barça tingui un president que sentint-se més o menys catalanista ens respecti a la resta de barcelonistes que estem a la pell de brau i a la resta del món". Fernández Vara i Laporta van mantenir una conversa telefònica fa uns mesos on, segons el dirigent socialista, el president del Barça "em va dir imbècil diverses vegades".

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya//*//, 12/04/2010 - 13:02

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure

#50 Jaume anti-Laporta, Sant Feliu de Codines, 09/04/2010 - 22:18

Que en podem esperar els barcelonistes de veritat d'un president que es biaxa els pantalons a un aeroport, que agredeix a un aficionat a Manchester o que maltracta el seu xofer o per no dir la cantada de al loro entre moltes altres...Laporta ets un friki

#49 Victor, Bcn, 08/04/2010 - 18:38

Ramonet explica un altre xist va homeee

#48 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA//*//, 08/04/2010 - 08:17

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Catalunya lliure
MARC-SABATES.COM

#47 Francesc, Barcelona, 08/04/2010 - 02:35

Reagrupament és la gran esperança de l'independentisme català. De la mateixa manera que Erc va arrossegar els principals partits de l'arc parlamentari català fins que s'ha aturat, ara li toca fer-ho a aquest partit nou. Evidentment el votaré.