Publicitat
Esports · 23 de Novembre de 2009. 13:16h.

"El presidente me daba dinero en efectivo cada mes"

Vist per a sentència el judici de Flavia Massoli contra el Barça

El judici interposat per l'extreballadora del FC Barcelona, Flavia Massoli, contra el club, per suposat acomiadament improcedent, ha quedat vist per a sentència en el jutjat número 10 de Barcelona. Flavia, qui va mantenir una relació sentimental amb Joan Laporta durant la seva estada al Barça, ha assegurat que a banda del seu sou el màxim dirigent blaugrana li donava cada mes un sobre amb diners en efectiu.

"El presidente me daba en efectivo cada mes. De dónde venía el dinero yo no lo sé. Era para el alquiler del piso y el coche", ha dit Flavia, qui ha afegit que aquesta pràctica també passava quan treballava al Barça. "incluso cuando cobraba de mi nómina no podía pagar todo esto. No podía pagar todos estos gastos. Con una nómina de 1.400 euros es imposible que tu pagues un alquiler de 1.300 i pico y un coche de 430. ¿De dónde sacaba (Laporta) todo este dinero?. Yo trabajaba, no hacía otras cosas", ha justificat Massoli.

Durant el judici, l'advocada de l'exempleada blaugrana ha assegurat que les quantitats que li donava el president del Barça a la seva clienta eren d'entre els 1.500 i els 2.000 euros. Aquests pagaments es van acabar el passat mes d'abril.

D'altra banda, Flavia ha manifestat que va signar la baixa del club sota "pressions" i que ho va fer perquè estava a punt de votar-se la moció de censura. Segons la brasilera, Laporta li va prometre que tornaria a treballar al club una vegada acabés tot aquest procés. "El presidente me ha prometido que yo volvería a trabajar. Y cuando cito a su hermano (Francesc Xavier Laporta) quiero decir que él venía de parte del presidente para hablar conmigo, para tranquilizarme y que no tomara ninguna decisión. Yo aún tenía una relación con el presidente".

Flavia ha afegit que malgrat deixar el club amb data d'1 de juliol de 2008, ella va acompanyar l'expedició del FC Barcelona a la gira que va fer pels Estats Units al mes d'agost de 2008. L'extreballadora recorda que "hasta agosto yo estaba tranquila, pensaba que las cosas se iban a arreglar. Tenía fe. He confiado. Creía. Me siento muy decepcionada. Me ha engañado. Me dijo que las cosas se iban a arreglar. Ayudé al presidente, debía ser un poco más agradecido".

El director de recursos humans del Barça, Joan Centelles, i Flavia Massoli, durant el judici
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Narcís, Barcelona, 26/11/2009 - 19:25

El fons de la questió es que els socis li hem estat mantenint aquesta amant al Laporta durant 4 anys. Només això ja es motiu suficient per demanar la dimissió immediata d Laporta per tràfic endollant d influències i mal us dels diners dels socis

#17 un que passaba, i ho va escoltar, 25/11/2009 - 17:52

Encara no entenc com donem corda a una denuncia per revenja contra una persona que curiosament és President d´un club.. tenia una "querida" com molts altres... a la que va deixar d´esquitxar a la mansa al cap d´un temps....canya al lloro! no ho entenc

#16 Alcampelló, Barcelona, 24/11/2009 - 19:10

Flavia debería comprender.Cuando un hombre va a una moción de censura y pega aquellos gritos de Al loro,Al loro, está poco potente para relaciones sentimentales.Y ahora,con la estresante política separatista, peor.El amor es sólo una llama, y se apaga.

#15 Sant cule i catala, BCN, 24/11/2009 - 18:47

Nomes faltaria que quan un/a deixes una relacio no formalitzada encara li hagues de estar pagant les despeses. Aquesta dona esta cremada (com qualsevol huma) i ara es vol venjar i/o treure-hi diners a en Laporta. Si ja ho diu en Laporta: Indepedencia.

#14 Jordi, Teià, 24/11/2009 - 11:06

Em repugna bastant la gent aprofitada com la tal Massoli. Crec que qui hauria d'estar una mica més agraïda, és ella. Que tot i la seva incompetència, "rascava" 3.000 eurets. Per mi està clar: a la que en Laporta deixa d'esquitxar, denuncia al canto.