Publicitat
Esports · 26 de Febrer de 2011. 17:53h.

El Reial Madrid serà la imatge d'Espanya a l'estranger

L'objectiu és incentivar el turisme arreu de l'estat espanyol i a Madrid

El Reial Madrid serà la imatge d'Espanya a l'estranger

Ramos, Mourinho, Florentino i Casillas a la felicitació de Nadal

El Reial Madrid promocionarà la imatge internacional d'Espanya i de Madrid amb la finalitat d'incentivar el turisme.

El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón i el president del Reial Madrid CF, Florentino Pérez, signen aquest dilluns un acord per a la promoció internacional d'Espanya i Madrid.

L'acord com a finalitat l'ús de la imatge del Reial Madrid a l'estranger per a promocionar la imatge d'Espanya i Madrid com a destinacions turístiques.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 ig, igualada, 28/02/2011 - 21:14

al fc barcelona no creo que esto le deba afectar, pero a los otros equipos españoles que tomen nota y vean como las gastan los de la capital del país

#37 Cartanya, bcn, 28/02/2011 - 20:03

Des de Catalunya o trobo correcta, nosaltres no som de aquell mon, ara des de Andalusia, Galicia, Valencia etc.etc, dons segurament que també, per que per ells, Espanya es això!!!!

#36 Jordi, Teià, 28/02/2011 - 01:22

Ho trobo encertat: un equip fundat per catalans (els germans Padrós) que, traspassada la gestió als espanyols, fa pena arreu i no aconsegueix res. Això si: xuleria, la que vulguis.
P.D.: Es poden vendre també a Portugal: Total, l'entrenador i el "crack" son d'allà...

#35 Jordi San Nicolás , l'Hospitalet, 28/02/2011 - 01:01

Doncs res..., si el Real Madrid serà la imatge d'Espanya, aquesta serà una imatge de perdedors..., si això és el que volen a Espanya perfecte, el Barça no necessita signar acords amb la Generalitat, ja que representa la imatge de Catalunya des de sempre, i aquesta imatge és de guanyadors.

#34 ramon, barcelona-c, 27/02/2011 - 22:14

També servirà per finançar el Real madrid amb els diners també dels catalans , perqué no ho han fet amb el Sevilla que sería un representant de màxima puresa espanyola ? doncs perque no volen donar-li a SEVILLA el que si volen donar-li a Madrid , la capital ,"Sevilla iAndalucía ,provincias "