Publicitat
Esports · 5 de Juliol de 2010. 21:04h.

El tennis espanyol lluirà el Toro d'Osborne

L'equip de la Copa Davis l'estrena contra França

El tennis espanyol lluirà el Toro d'Osborne

Una imatge dels polos que lluiran els jugadors de la Davis. (Foto: Toro Sport)

La Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET), amb seu a Barcelona, ha arribat a un acord amb el licenciatari oficial dels drets del Toro d'Osborne en material esportiu per vestir l'equip espanyol de Copa Davis amb la marca Toro Sport.

El símbol de la companyia de begudes espirituoses, creat al 1957, i l'equipament de la marca Toro Sport, estaran presents per primera vegada en l'eliminatòria de la Davis d'aquest proper cap de setmana davant França, a Clermont Ferrand.

El seleccionador espanyol, Albert Costa, i els tennistes internacionals, així com representants de la RFET, van participar directament en la selecció i aprovació dels dissenys de la marca Toro Sport.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Lula, ESPAÑA, 06/07/2010 - 18:46

No entiendo q x llevar un Toro en una camiseta haya que ser Torero!!que absurdo...se puede jugar al tenis llevando un toro en la camiseta, un Swoosh, o un cocodrilo...a ver si ahora por llevar una camiseta de scalpper tengas q ser un pulpo.A mi me gusta!!

#7 ccc, bcn, 06/07/2010 - 16:36

moltes seleccions nacionals tenen un animal com a símbol. Q l'equip espanyol de copa davis vulgui agafar el toro em sembla be, un tapir seria extrany. Clar q q alguns entenguin això i no es limitin a insultar seria demanar masa.

#6 Domènec, Lleida, 06/07/2010 - 13:46

Aquests espanyols no poden viure sense banyes. Que hi farem! Sempre resten mirant-se la front aveam si els en surt una o dues. Que hi farem! Son així de banyuts. Ja s'ho faran....

#5 Sauron, MORDOR, 06/07/2010 - 12:15

Asco los toros en el extranjero? Mas bien, lo que les da risa a los guiris es el burro, los calçots, el caganer, y la sardana (solo hay que verles la cara un domingo por la mañana en la plaza d ela catedral de bcn)

#4 Fran, Llinars, 06/07/2010 - 11:45

Aquets catalanistas son la bomba,tenen 1 fantasia mental digna d Pipi Lastrum encara q tenen certa dislexia mental x no veure lo lletjos q son en Cobi i Jordi Cule,pero clar,el simbol del bou i Naranjito son espanyols sent aquest l´unic fons d la questio.