Publicitat
Esports · 3 de Febrer de 2012. 09:39h.

El Vic nega renunciar a la Copa del Rei per independentisme

El president al·lega que els comentaris eren de caire "informal"

El Vic nega renunciar a la Copa del Rei per independentisme

El president, Miquel Altimiras (clubpativic.net)

El Club Patí Vic, en un comunicat, explica que "ha renunciat a organitzar la propera edició de la Copa del Rei". El dret d'organitzar-la li havia estat atorgat per la Real Federación Española de Patinaje, "juntament amb el dret de participar-hi, tal com recullen les bases de la competició", recorden.

El motiu d'aquesta renúncia ha estat "la petició formal per part del plenari de la Associació de Clubs d'Hoquei, que estava en desacord amb la forma que s'havia produït aquesta designació. Recollint aquest sentir general, i per preservar l'harmonia en aquesta Associació, el Club Pati Vic hi ha accedit. No sense abans haver obtingut el reconeixement explícit, que el seus drets eren totalment legítims i la seva actuació correcta".

En aquest sentit, el president del club, Miquel Altimiras, ha volgut desmentir la noticia de Marca, que assegurava, tot citant comentaris textuals del propi president, que la renúncia era motivada per l'independentisme de l'entitat. En declaracions a El Periódico, el president al·lega que aquests comentaris fets per ell mateix i alguns directius eren de caire "informal", tot i assenyalar que "no podem ocultar que a Vic hi ha un fort sentiment independentista i de greuge".

"El Club Patí Vic espera que la desitjada unitat d'acció en l'associació, pot iniciar un camí cap a la autogestió de l'hoquei professional, i fa vots per a que en un futur no gaire llunyà puguem organitzar les nostres competicions sense tuteles federatives oficials", afegeixen en el comunicat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 angel, Cardedeu., 07/02/2012 - 21:21

Hahahahaha, hipòcrites. Amb la selecciò ECSpañola si, no?

#14 Miguel Angel, BCN, 05/02/2012 - 11:02

Quins collons!
Sempre fan el mateix, amenaçar si, pero desprès diuen que no.
No volen ser independents, només volen poguer seguir dient que ho volen ser.
Es una manera d'amagar el problemes reals sota la catifa.

#13 Pimpollo, Vic, 03/02/2012 - 23:27

En Vic nos estamos (se están) alejando peligrosamente de la realidad....... Afortunadamente, estos orates no tienen tanques. Los blindados y aviación de (los 4 que hay) combate los tenemos los buenos.....

#13.1 Miquel, Vic, 04/02/2012 - 13:56

A Vic el marciano ets tu. La resta som normals.

#12 Patí, Vic, 03/02/2012 - 15:23

http://www.el9nou.cat/tvcarta2_o_0_1/26/3879

#11 JORDI, BCN, 03/02/2012 - 14:43

el que passa que aquesta plana es una colla de mentirossos que sols volen dir el que es a favor de erc ciu i el barza i encontra del psc ,i la resta de equips catalans que no siguins els sectaris.
ara que independentistes que duieu que va ser un mal entes?
E-NOTICIES... MENTIROSSOS FARSSANTS