Publicitat
Esports · 16 de Desembre de 2010. 08:50h.

Els Boixos aniran a Cornellà "amb o sense entrades"

El grup radical barcelonista deixa clar que "nosaltres no tenim cap por"

Els Boixos aniran a Cornellà "amb o sense entrades"

Els Boixos, en una imatge d'arxiu

Els Boixos Nois, en un comunicat en el seu web, recorden que "aquest dissabte 18 de desembre, el millor equip del Món, el club de la ciutat comtal, el F.C. Barcelona, juga a Cornellà. Una ocasió més perquè el nostre Barça faci 5 golets i mantingui el liderat. El club perico no ha enviat entrades. No volen aficionats del Barça a les seves grades. Estàn tot l'any maleïnt-nos i quan arriba el moment de veure'ns les cares, refusen la nostra presència... ens tenen por".

"Trobem indignant aquesta actitud per part de la junta de Sánchez Llibre, i només esperem de la Junta del F.C. Barcelona que respongui de la mateixa manera en el partit de tornada. Tot i que l'assistència de pericos ha estat sempre residual, mereixen rebre el mateix tracte que nosaltres", indiquen.

"Els Boixos Nois, com no podia ser d'una altra manera, ens hi desplaçarem amb o sense entrades, per a donar escalf i suport als nostres jugadors. Nosaltres no tenim cap por. El punt de trobada pels conductes habituals", assenyalen.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 pepe, andorra, 17/12/2010 - 11:50

Locos se van a poner los del Español si consiguen mantener el nivel de victorias en casa. Y la mitad de los q conozco estan acojonados despues de ver el Madrid y la Real Sociedad despues de jugar con el Barça; Jorge, la educacion cule se vio cuando el asuntillo de Figo...Mucha educacion si, si...

#36 Saprissa, Sants, 17/12/2010 - 07:25

Origens?l'ùnic q sé esq es molt fàcil ser d un equip guanyador i té molt de mérit ser d un club humil es digui com es digui...és molt fàcil riure's i ficar-se amb el dèbil des de una posició forta,és cobard

#35 catala, Barcelona, 16/12/2010 - 22:19

un equip que es deia Català i un que es deia Europa, a si, em sonen d'algo, que potser juguen la Champions cada any?
Quin pais de pandereta que tenim, encara no se com l' espanyol a sobreviscut 110 anys

#34 Skunk, Bcn City, 16/12/2010 - 21:29

Anem a veure Jorge, Gamper va fundar el club peruqè hi havia un club de futbol anomenat Català on només catalans podien jugar i a Gamper no el van deixar, per això va fundar el barça on només jugaven els estrangers fruit del seu ressentiment. Nomes cal llegir una mica sempre que en tinguis ganes.

#33 contdown, barna, 16/12/2010 - 20:51

Uns portan la fama i altres carden la llana. Els Boixos, portan el nóm, però els que realment estan boixos son els del Español.