Publicitat
Esports · 28 de Maig de 2017. 12:10h.

Els 'culers' passen de la Copa

Uns 300 aficionats celebren el títol a Canaletes

Els 'culers' passen de la Copa

Aficionats del Barça en Canaletes

Uns tres-cents aficionats del F.C. Barcelona, segons dades de la Guàrdia Urbana, han celebrat aquesta matinada a la font de Canaletes el títol de la Copa del Rei que els blaugranes van aconseguir aquest dissabte al derrotar per 3 a 1 l'Alabès. Una de les consignes que s'han pogut sentir era reclamar la dimissió del president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Els seguidors de Barça, que s'han mesclat entre els turistes que hi havia a la zona, han entonat els tradicionals càntics contra el Reial Madrid i han insultat l'etern rival amb crits com “puta Reial Madrid” o “madridistes, fills de puta”.

La Guàrdia Urbana només ha tallat el carril descendent de les Rambles de Barcelona, un fet que constata la poca afluència d'aficionats 'culers' que es van concentrar a Canaletes per celebrar la victòria del Barça en la final de la Copa del Rei.

Seguidors del F.C. Barcelona celebrando la Copa del Rei

6 Comentaris

Publicitat
#6 Culerdo, Basilea, 29/05/2017 - 09:50

7 millones de culerdos según la encuesta de la Gene y van 300 a Canaletas, no compran todas las entradas para el Calderón y la final menos vista de los últimos años ... Bravo !!!. Més que un Club, la Modelo !!.

#5 EL CATALÀ EMPRENYAT, VICTORIA DEL BARÇA SI RES A CELEBRAR MALA TEMPORADA DE LUIS ENRIQUE AL BARÇA MARXA FEN , 28/05/2017 - 20:26

ELS CULERS VOLIEN LA DUES COPES LA DE LLIGA I LA DE LA CHAMPIONS ,, La COPA DEL REI Sempre es i sera la tercera mai podra sustituira las altres dues LA VICTORIA DEL BARÇA SI Pero no ja RES ACELEBRAR .. LUIS ENRIQUE Marxa fen molt malament les coses aquesta temporada AIXOES UNA MERDA

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 28/05/2017 - 18:49

¿Qué harían los estelados culers si el Barça abandonara la Liga Española y la Copa del Rey?
Buena pregunta, pero no puedo contestarla porque me ha entrado la risa ¡Ja ja ja ja ja jo jo jo …!

#3 vicedo, barcelona, 28/05/2017 - 17:10

Hi ha molta més animació en molts més enterraments,que hi havia ahir a Canaletes....... Lògic, els barcelonistes no volen que amb això del prusés i amb la independència, hagin de vendre´s al Messi i acabar jugant amb el Europa o la Gramanet...

#2 Alejandro, Barcelona, 28/05/2017 - 14:06

Si no se quiere la copa del rey ¿Por qué juegan? Y ¿Por qué no devuelve la copa? Eso sería lo más coherente, lo más lógico, y lo más ético.