Publicitat
Esports · 2 de Juliol de 2010. 09:41h.

Els espanyols són racistes?

La premsa paraguaiana es molesta perquè els tracten d'"indis" a Internet

Els espanyols són racistes?

Portada de Crónica

El diari paraguaià Crónica, dies abans del partit que la seva selecció ha de jugar contra La Roja, ha mostrat el seu malestar pels comentaris que es poden llegir en els fòrums d'Internet de diversos mitjans de comunicació espanyols, tal i com recull el diari As. "Aprofitant l'anonimat que faciliten els fòrums a la xarxa d'ordinadors, els  noiets del primer món ens tiren piropos com 'subnormals, indis i miserables', lamenten en crònica.

Aquesta no és la primera vegada que l'afició espanyola és titllada de "racista", després que la premsa anglesa posés el crit al cel després d'un partit de la seva selecció contra 'La Roja' al Bernabeu, que l'ex seleccionador Luis Aragonés tractés de "negre" Thierry Henry o que la selecció espanyola de bàsquet imités el gest facial dels xinesos en un anunci de televisió.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 Manel, Sant Cugat, 05/07/2010 - 21:30

Alineación de la selección de fútbol de Paraguay 2010: Justo Villar; Claudio Morel, Antolín Alcaraz, Paulo Da Silva, Carlos Bonet; Cristian Riveros, Víctor Cáceres, Enrique Vera, Roque Santa Cruz; Nelson Haedo Valdez y Lucas Barrios. Poco mestizaje???

#49 Núria, BCN(CAT), 05/07/2010 - 20:09

Això és el nacionalisme ESP. Tot el que tenen d'inutils per la humanitat ho tenen de cafres! Tenen les mans tacades de sang són alergics a la democràcia i a la pluralitat. Són uns covards només s'atreveixen amb els que ténen amordaçats.

#48 Xavier Sunyer, bcn, 05/07/2010 - 13:43

El mestizaje americano comenzó cuando los hermanos Pinzones se llevaron unas indias a la cabina de la Pinta para jugar a médicos. En Uruguay todos tienen un abuelo español, pero Paraguay y Bolivia son virtualmente naciones indias con muy poco mestizaje

#47 Pues yo tuve un antepasado vikingo, hala, bcn, 05/07/2010 - 13:39

roger, tú tampoco fantasees ¿todos tenemos anetepasados judíos, moros y gitanos? mira, los míos eran gallegos, cubanos, navarros, mallorquines y quizás los más alejados hasta unos vikingos que se pasaron por aquí.. Que lo del RH también es racismo

#46 los gitanos catalanes, bcn, 05/07/2010 - 13:33

alexei ¿lo dices por Peret, ese gitano CATALÂ? pobre Peret, con un pie en la tumba y aún le insultan en el oasis