Publicitat
Esports · 7 de Juny de 2011. 20:58h.

Els 'indignats' del Barça

Aficionats i tècnics demanen a Rosell que mantingui totes les seccions

Els 'indignats' del Barça

Jugadors de la secció de beisbol, en una foto d'arxiu. (Foto: fcbarcelona.cat)

El grup d'animació del Palau Blaugrana, Sang Culé Cor Català, ha mostrat a Sandro Rosell la seva "disconformitat" per la "retallada que es vol fer a les seccions tant professionals com no professionals del nostre club". En termes semblants s'han expressat un grup de tècnics de les seccions amateurs que han demanat al màxim dirigent del Barça "una trobada on aportar noves idees i, fins i tot, nous recursos".

Sang Culé Cor Català ha indicat que "entenem, que estem en una greu crisi econòmica, que afecta a tots, però, després d'haver guanyat la quarta Champions, d'haver signat un acord millonari amb Qatar Foundation, considerem que és el moment per seguir apostant per totes les seccions del nostre club, i buscar les fòrmules perque puguin arribar a no ser deficitàries".

"A més a més cal tenir present, que el pressupost de les seccions és un percentatge minúscul del pressupost del nostre club. Des del nostre col·lectiu seguirem defensant i animant, en la mesura del possible, a totes les seccions del FC Barcelona. Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca les Seccions!" han afegit.

En la mateixa línia, Vicente Egido (atletisme), Toni Miquel i Miren Uriarte (hoquei gel), Josep Maria Sentís (rugbi), Jaume Vilella (bàsquet en cadira de rodes), Jaime Manzanera (patinatge artístic), Josep Juaneda (beisbol), Ton Rubio i Jordi Delás (hoquei herba) i Sergi Bosch (voleibol) han demanat a la direcció de l'entitat que "es mantingui aquest autèntic patrimoni del club i de l'esport català".

Segons aquests tècnics, "no creiem necessària la desaparició de cap secció ni limitar la participació a les competicions estatals, el que suposaria, a la pràctica, una més lenta desaparició de les seccions".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 oscar olles, sabadell, 08/06/2011 - 11:23

me la pela si segueix el beisbol, no san¡bia ni que hi habia equip, que es gastin la pasta en futbol i es deixin de mariconadas que a sobre ens costa calers!

#2.1 Jaume, Badalona, 08/06/2011 - 16:26

Oscar, es nota que no tens ni idea de que aquest equip de beisbol guanyarà la lliga. Per clar això de més que un club no serveix per res més que el futbol.

#1 Pasqual, BCN, 07/06/2011 - 21:41

Moció de censura ja!

#1.1 Josep, Barcelona, 07/06/2011 - 21:56

Ttos convocats al partit de basebol del dissabte!