Publicitat
Esports · 16 de Gener de 2009. 14:40h.

Els jugadors del Rosario Central van rebre cops "per tot el cos"

Els Mossos detenen cinc joves del Bada Bing per pressumptes agressions

Els jugadors del Rosario Central van rebre cops "per tot el cos"

Saura, amb comandaments dels Mossos d'Esquadra. (Foto: Eva Guillamet)

La divisió d'informació dels Mossos d'Esquadra han realitzat cinc detencions de membres del Bada Bing, que pressumptament haurien participat en la baralla del passat dissabte durant el partit de Tercera territorial contra el Rosario Central. Els cinc detinguts són Valentin M G de 26 anys resident a Sant Adrià de Besós, Israel M G de 29 anys resident a Sant Adrià de Besós, José Luis E S de 26 anys resident a Barcelona, Jonathan P F de 29 anys resident a Sant Feliu de Llobregat i Carlos R G de 26 anys resident a Barcelona. Tots són de nacionalitat espanyola i tenen antecedents policials.

En un comunicat, els Mossos indiquen que "les víctimes, totes elles jugadors del Rosario Central, van patir cops per tot el cos. A més, van ser insultats i increpats pels seus agressors, els quals van referir-se al seu origen sudamericà en to despectiu i de menyspreu per justificar les agressions". Tots els detinguts han passat a disposició judicial aquest divendres, però un d'ells, Jonathan P F ja ha estat posat en llibertat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Johan, Sants, 18/01/2009 - 12:49

saura sempre vas tard i a deshora,com amb la nena maltractada,tot es culpa teva i has de dimitir si etkeda dignitat...fora!

#6 Al Loro, Barcelona, 17/01/2009 - 23:25

Les deberían prohibir jugar a fútbol hasta en la cárcel. Seguro que se divertirán con ellos haciendo el trenecito en las duchas.

#5 Saprissa, Sants, 16/01/2009 - 23:17

qui ha jugat en aquestes categories sap de sobra q les agressions e insults estan al ordre del dia,vergonya de pares i de societat!

#4 trileru, bcn, 16/01/2009 - 22:10

heu vist com li han destrossat l'orella a un jugador. És una vergonya.

#3 Mes que fart del Saura, Igualada, 16/01/2009 - 22:06

Una altra vagada un marron pel Saura, hostia, quan temps mes l'haurem d'aguantar? Saura fot el camp d'una vagada i per totes