Publicitat
Esports · 18 de Juliol de 2010. 15:50h.

Els pilots catalans sí que presumeixen d'espanyols

Pedrosa es posa la 'Roja' i Elias passeja la bandera espanyola, a diferència del mallorquí Lorenzo

Els pilots catalans sí que presumeixen d'espanyols

Pedrosa i Lorenzo, al podi

El pilot català, Dani Pedrosa, ha guanyat la cursa de Moto GP d'Alemanya, després d'una gran cursa en la que s'ha imposat amb relativa comoditat al pilot mallorquí, Jorge Lorenzo, segon. Stoner ha estat tercer després d'un frec a frec amb Valentino Rossi, que tornava a competir de trencar-se la cama ara fa un mes.

Pedrosa ha celebrat la victòria exhibint la samarreta de la 'Roja' en el primer calaix del podi, mentre sonava l'himne espanyol. També Elias ha tret a passejar la bandera espanyola després de guanyar a Moto 2, després d'una gran remuntada. D'aquesta manera, s'han desmarcat de Jorge Lorenzo, que la va refusar en el circuït de Montmeló, al·legant "respecte" per l'afició catalana.

Això va provocar múltiples crítiques al mallorquí, fins i tot del cantant Alejandro Sanz, que el va titllar de "covard" i va arribar a dir que "para mi, hay un píloto español menos". Lorenzo va replicar i va instar Sanz a posar-se la 'Roja' en un concert a Catalunya, repte que el cantant va acceptar "porque la gente pasa de esas cosas".

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 Conchi Barreiro Rico , A Coruña, 12/11/2012 - 11:46

Jorge Lorenzo si en GP estás en lo más alto como persona no tienes categoria ninguna, me parece a mi andas al sol que más calienta, y lo que te falta es mucha personalidad. tienes infinidad de seguidores y son todos españoles, no vengas ahora con una propaganda seccionista, no te queda bien.

#50 Tom, Mallorca, 19/07/2010 - 18:00

Arnau (Berga), Españoles se escribe con Ñ, palurdo. Por cierto, y CataluÑa tambien. jajajaja, cierrabares.

#49 tom, Mallorca, 19/07/2010 - 17:57

Esos que escriben en catalufo, que lo hagan en cristiano. . Viva Pedrosa y Elias y fuera Lorenzo y Marquez, que no tiene narices para ponerse los colores de España, su pais, aunque les escueza a ellos y a los que decis que CataluÑa es una nacion. Jajajaja

#48 motos, rubi, 19/07/2010 - 11:27

El Dani com d'altres esportistes d'èlit estàn sotmesos a una gran pressió per part de la nazio espanyola. No tenen collons de plantar cara i es caguen i es sotmeten per interés. iI si no el passa com a Oleguer, que ha hagut d'acabar a Holanda. ...

#47 8 de cada 10 indepes son charnegos, Barcelona, 19/07/2010 - 11:16

Arnanuuuu..... jajajajajajajaja pero si Lorenzo es el más ESPAÑOLAZO de todos !!!! Tío lee...lee...leeeeeeeeeee