Publicitat
Esports · 18 d'Agost de 2011. 08:21h.

"Els triomfs del Barça es celebren amb dones, cigars i xampany"

Joan Laporta assegura que "tant me fa el que pensi la gent"

"Els triomfs del Barça es celebren amb dones, cigars i xampany"

Laporta, a Formentera

L'expresident del FC Barceloa, Joan Laporta, en referència a les últimes fotos aparegudes en un vaixell durant les seves vacances a Formentera, en una entrevista a Jotdown i ha respost que "tant me fa el que pensi la gent, sé el que penso jo. que cada vegada que recordo els triomfs del Barça, del 2 a 6 he de celebrar-ho". "I no se m'acut una manera millor de fer-ho que en bona companyia: dones, cigars i xampany", ha afegit.

També ha respost sobre el seu canvi durant aquests deu anys des que va arribar a la presidència del Barça: "és clar que em reconec! Pràcticament no he canviat res de com era fa deu anys. Els moments que potser més m'han fet canviar van ser quan vam tenir les amenaces dels violents. Això sí que va provocar un cert canvi en la meva vida".

Sobre aquestes amenaces també ha apuntat que "he viscut amb aquesta por durant molts anys i potser ja m'he acostumat. No canviaré els meus hàbits". I ha afegit que li dóna la sensació "que aquesta directiva té pactes ocults amb els Boixos Nois i els que prediquen la transparència haurien practicar més".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#24 Jordi, Altafulla, 20/08/2011 - 00:16

A este tipo le están buscando las cosquillas desde hace tiempo... porque llegó, vió y venció... desplazando a "los de siempre". Recomiendo que busquen en internet este artículo: 'Brindar con champán por Joan Laporta'.

#22 KAStigator, bcn, 19/08/2011 - 09:13

Lo de xampany queda muy catalanista . . .

Este tío no es más patético porque no es más grande (y eso que aumenta su tamaño día a día . . .)

Y se reían de mi cuando les decía a mis colegas culés que este tío no era más que un nene de papa con poca educación y con demasiado dinero . . .

#21 jan, barcelona, 19/08/2011 - 04:09

considero que laporta es pessim com a lider i mai podria donar exemple com a bon catala o inclus com a politic. Visca catalunya independent pero amb un president exemplar que valori mes els llibres que els cigars!

#20 Pau, Barcelona, 19/08/2011 - 00:33

Molt bé Sr Regidor Portabella. Fan tots dos molt bona parella. Quina vergonya.!No Amb la incorporació de individus d'aquests tipus, s'estàn carregant un partit quasi centenari!

#19 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 19/08/2011 - 00:01

Visca Joan Laporta , Joan és el meu germà de cor , un noi honest , un gran Català i un amo .