Publicitat
Esports · 10 d'Abril de 2009. 23:05h.

Els Verds, contra la requalificació d'uns terrenys de Laporta

Anuncien que demandaran l'ajuntament de l'Hospitalet davant la Unió Europea

Els Verds, contra la requalificació d'uns terrenys de Laporta

Una imatge dels terrenys agrícoles motiu de discussió. (Foto: AAVV Bellvitge)

L'Associació Els Verds-Esquerra Ecologista de Catalunya ha anunciat que "si el projecte que està impulsant l'equip de Govern de l'Hospitalet de construir un hotel, oficines i una zona industrial en les més de 40 hectàrees de Can Trabal (última zona agrícola de l'Hospitalet) portarà el cas a la Unió Europea i a la fiscalia de Medi Ambient per delicte ecològic". Segons indiquen Els Verds en el comunicat, "l'equip de govern socialista defensa requalificar els terrenys agrícoles per terrenys terciaris i industrials per tal d’afavorir que l’empresa Hakerson Internacional SL pugui construir un Hotel diferents blocs d’oficines i un concesionari de cotxes. Aquesta empresa té com accionistes el president del Barça Joan Laporta, l’extinent d’alcalde de l’ajuntament de Sant Cugat i actual directiu Joan Franquesa, i Anna Maria Loveras, esposa de l’alcalde de Sant Cugat del Vallès Lluís Recoder, entre d’altres".

Antoni Garcia, portaveu de l'associació Els Verds-Esquerra Ecologista, ha indicat que "hi ha prous arguments ambientals per aturar aquest projecte especulatiu que destruirà l'última zona agrícola de la ciutat" i ha afegit que "aquest projecte que vol fer l'Ajuntament és similar a molts projectes especulatius que ha denunciat la Unió Europea en el seu informe contra l’especulació urbanítica a l’Estat espanyol”.
 
.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 tas, la meca, 15/04/2009 - 15:07

Luis, creo que todos estamos de acuerdo en que el impuesto de sucesiones es un robo, pero quizás deberías preguntarte pq la generalitat necesita FINANCIACIÓN extra...

#10 Montesquieu, barcelona, 12/04/2009 - 17:35

Es curios veure com si algun projecte especulatiu ha d'afavorir el barça o a algú del seu entorn, llavorens ja te tota la justificacio del mon per fer-se.. Encara que sigui destruïnt l'ultim raco verd d'una població. Oi que si nanos??

#9 Laporta o Don Corleone, BCN, 12/04/2009 - 14:03

Jan i els seus negocis amb la ex-familia; sí, amb la familia Echevarría. Ara bé, ja és tant amosillo com per a no necessitar els calers duna familia franquista de cap a peus. Ara te uns altres amics, unes altres aspiracions. Polítiques pot ser?

#8 luis, barcelona, 11/04/2009 - 17:39

Con lo poco que les habra quedado des pues de pagar EL IMPUESTO DE SUCESIONES, algún beneficio tienen que sacar despues de haber contribuido a la FINANCIACIÓN EXTRA DE la GENERALITAT

#7 jaumet, bcn, 11/04/2009 - 17:10

Conec bé la zona i el projecte és una vergonya. Aquesta burgesia catalanista no va tenir prou amb els calers que van treure amb Bellvitge durant el franquisme que ara volen un altre pelotazo, just al costat, ara en complot amb els socialistes!