Publicitat

L'Al-Sadd fa oficial l'acord però el Barça ho nega

Embolic amb Xavi

L'Al-Sadd ha comunicat a través del seu perfil oficial de Twitter que fitxarà pel Barça després del pagament de la clàusula estipulada al seu contracte, de cinc milions d’euros. El Barça, però, nega l'acord.

L'excapità blaugrana signaria un contracte per a aquesta temporada i les dues properes i està previst que s'incorpori ben aviat a la disciplina blaugrana. Xavi substituirà Sergi Barjuán que era l'entrenador interí des que Koeman fos cessat del seu càrrec.

L’operació arriba després que el Barça encara no s’hagi posat d’acord amb l’exentrenador Ronald Koeman per a la seva rescissió de contracte. Mentre l’holandès reclama més de 12 milions, el club li ofereix poc més de 7.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Joan del Bages, Manresa, 05/11/2021 - 16:09

Aquesta "eminència" que presideix el Club, fent cas de la Rahola, va rescindir el patrocini de Qatar Foundation. Per això no es deu atrevir a anar-hi ! Aquella gent em sembla que no és molt de la broma, que diguem.

#4.1 Die Frage, Chez Titole, 05/11/2021 - 18:42

Si va a Qatar pot triar entre continuar cap a la Capadocia o quedars'hi, en tots dos casos el resultat és el mateix.

#4.2 Joan del Bages, Manresa, 05/11/2021 - 20:20

Disculpes. No va ser la Junta d'en Laporta qui va rescindir el patrocini. Va ser en Rosell, qui ho va sotmetre a l'aprovació d'una assemblea de compromisaris. Tot i que en Laporta va ser crític a nivell públic amb aquell patrocini.

#3 Jos, VNG (Ghost Republic), 05/11/2021 - 14:11

Com diria la mare superiora "si no tenim ni cinc".

#2 Die Frage, Barna, 05/11/2021 - 13:56

Amb aquests 5 milions ja tenim assegurat que els jogadors tirin cap endavant enlloc de jugar com peces d'escacs?, acabaràn de passar pilotes a Ter Stegen encara que no els entrin?, deixaràn d'aturar-.se quan arribin (si hi arriben) al límit de la zona del porter contrari?, o probablement continuarem veient el mateix joc paralític del teva meva?

#1 Pepón, Bcn, 05/11/2021 - 13:47

Con qué facilidad se gastan los dineros que no son suyos. Barça Sociedad Anónima Deportiva YA