Publicitat
Esports · 31 de Gener de 2011. 19:54h.

En honor d'Oriol Tort

La nova Masia del Barça durà el nom del descobridor de Guardiola i Xavi

En honor d'Oriol Tort

Una imatge d'arxiu de la Masia

La nova Masia que el FC Barcelona està construint a la Ciutat Esportiva Joan Gamper portarà el nom d'Oriol Tort, el descobridor, entre d'altres futbolistes, de Josep Guardiola i Xavi Hernández. El president de l'entitat, Sandro Rosell, ho ha anunciat en un dinar amb directius i col·laboradors en els inicis de la residència blaugrana.

"La Masia. Centre de formació Oriol Tort" és el nom que ha escollit el club per a l'edifici que ha d'allotjar els propers talents esportius. "La memòria és bàsica per a l’esdevenir de la història. És important perquè, si no, no entendríem el que passa avui. És gràcies a aquesta gent que avui som on som”, ha dit Rosell.

Entre d’altres, s’han citat els exdirectius Josep Maria Miralles, Amador Bernabéu, Jesús Farga, Ferran Olivella, Carme Drópez, Josep Maria Garcia-Maranges i Josep Maria Huguet. També hi eren el director esportiu del futbol professional, Andoni Zubizarreta, el tècnic Josep Guardiola i Guillermo Amor, director esportiu del futbol formatiu.

Els vicepresidents Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner i Javier Faus i el directiu del futbol formatiu, Jordi Mestre, han estat també en aquesta trobada, on ha estat convidat el fill d’Ángel Pedraza, Marc Pedraza, que ens va deixar el gener passat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 SANSITO , barcelona, 02/02/2011 - 12:42

Una de les poques coses bones que ha decidit la junta d'en Rosell.

#1 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 01/02/2011 - 12:07

Visca Oriol Tort ! !
Visca la masia ! !