Publicitat
Esports · 17 de Desembre de 2010. 17:38h.

ERC accelera el 'regal' a la UFEC abans del traspàs de poders

David Moner qualifica Rafael Niubò de "bon amic"

ERC accelera el 'regal' a la UFEC abans del traspàs de poders

Pruna i Moner, en una imatge d'arxiu

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, va signar l'ok del Govern a la UFEC pel traspàs del nou mòdul del CAR durant el sopar de Nadal organitzat per l'entitat presidida per David Moner. Amb aquest gest, Pruna avalava tota la documentació presentada per la UFEC, inclosa la fiança de 150.000 euros.

En el sopar fet al restaurant Les Set Portes de Barcelona, Pruna va sorprendre els assistents amb la signatura d'aquest tràmit previ al lliurament del mòdul, encara en obres, i que està previst que estigui acabat entre el mesos de maig i juny. Els esportistes el podran començar a utilitzar a partir de setembre.

La UFEC va ser l'única entitat que va optar-hi al concurs públic. És la primera vegada que les federacions catalanes dirigiran una part del CAR de Sant Cugat. La concesió és per a 20 anys i disposa de 30.000 m2 de superfície. Més de cinc-cents atletes es prepararan en aquest mòdul.

En el mateix acte Anna Pruna va lliurar a David Moner un tub metàl·lic amb reculls de premsa relacionats amb la seva activitat els darrers anys i  Moner va qualificar el secretari general de la Presidència, Rafel Niubò, de "bon amic".


Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joaquim, Mataro, 20/12/2010 - 15:47

Per què poseu "regal" si a la mateixa notícia expliqueu que la UFEC va ser la única que es va presentar al concurs?? No intoxiqueu o , si sabeu més coses, expliqueu-les. Quin periodisme , Déu meu !!

#6 hector, terrassa, 18/12/2010 - 16:55

el pesebrimos independentista nos ha llevado a la ruina pero no se preocupen que siempre podran excusarse diciendo que madrit nos roba

#5 jo, osona?, 18/12/2010 - 13:18

y luego nos dicen que nos hay dinero para medicos y maestros! y los abogados de oficio sin cobrar la tira de tiempo

#4 Montse, Castelldefels, 17/12/2010 - 23:37

Doncs fliparieu amb els d'ERC... Secretaria de Telecos, Jordi Bosch i els seus ninotets... especialment Josep Lluís Checa, director del Centre de Telecos de la Gene ( CTTI ). Els pitjors gestors que mai ha tingut la Gene. Només curren pels seus interessos i els d'ERC. FORA JA ELS DOS!

#3 CCC, bcn, 17/12/2010 - 22:38

patriotes catalans q no dubtaran en culpar a madrid de tots els mals, especialment si els persegueix un dia la justícia. Quants gimnasos gestiona la UFEC?