Esports · 29 de Juny de 2012. 22:55h.

ERC troba que instal·lar pantalles gegants és "'espanyolisme ranci"

El president del partit a l'Hospitalet considera "una aberració" destinar-hi recursos públics

ERC troba que instal·lar pantalles gegants és "'espanyolisme ranci"

Antoni Garcia, president d'ERC de l'Hospitalet en una foto d'arxiu

Esquerra de l'Hospitalet lamenta que l'equip de govern format per PSC, ICV i EUIA hagi cedit a les demandes de "l'espanyolisme més ranci" del Partit Popular i de Plataforma per Catalunya i promogui la instal·lació d'una pantalla gegant a la plaça de Francesc Macià, a Santa Eulàlia, per seguir la final de l'Eurocopa de futbol 2012.


ERC també lamenta en un comunicat que l'empresa "Fomento de Contrucciones y Contractas destini diners a promoure pantalles gegants mentre acomiada treballadors i treballadores de la seva empresa" alhora que considera que "una aberració destinar recursos econòmics, en temps de crisi, en una pantalla gegant per veure un partit que es pot seguir per TV a casa o a qualsevol bar de la ciutat".
 


Antoni Garcia, president d’Esquerra de l’Hospitalet, ha afirmat que lamenta "que PSC-ICV-EUiA caigui en la trampa del Partit Popular que utilitza el futbol per tapar el rescat i la seva política neoliberal de retallada de drets socials i nacionals”.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#24 jordi l'h, l'h, 01/07/2012 - 11:09

aquest de l'ajuntament sempre es surten amb la seva,els odio però son lo puto crack; les pantalles ara les paga fcc però fa 2 anys les van pagar els mercats municipals de l'h, en una gran història interessantíssima per la fiscalia,en una
trama on hi ha connexió entre politícis,funcionaris i
societat

#23 Alan, Barcelona, 30/06/2012 - 22:00

Las reservas de laxantes estaran agotadas estos dias por culpa de los de esquerra. la envidia les produce un estreñimiento cronico jeje

#22 Ona, Valls, 30/06/2012 - 21:43

Tots aquests quillos que estan tant contents amb la roja, quan no arribin a final de mes que es mirin partidets d'aquesta penya i aixi no se'n adonaran de la crisis
Nivell intel-lectual T5

#21 pere, bcn, 30/06/2012 - 15:43

pero si esl tres partits són ultraespanyols. que us esparaveu

#20 Viva la incoherencia, con dos cojones!!, 30/06/2012 - 13:03

El amigo García, de los García de toda la vida que ya vivían en la Imperial Tarraco en el siglo I.

Mira que como sea de los García de las tierras de Castilla, sus antepasados se deben estar revolviendo en la tumba, con vómitos y temblores incontrolados.

Habrá que investigarlo.

#20.1 Gerard, Barna, 01/07/2012 - 08:48

Sí, caldria investigar com podeu arribar a ser tan ultres, tan etnicistes i tan fonamentalistes. Lamento dir-te, però, que l'espanyol pur no existeix. i molt menys una raça com a tal. Un espanyol és, per definició, mestís. La majoria de problemes espanyols venen de no poder admetre aquest fet.

#20.2 Jordi, Zaragoza, 01/07/2012 - 20:24

Por supuesto que los españoles somos mestizos, Gerard. Sin ir más lejos, los árabes dominaron las taifas de Lérida y Tortosa durante más de cuatro siglos. ¿Cómo quieres que sean los descendientes de esas zonas?