Publicitat

La gent perd la vergonya a penjar la bandera espanyola amb el Mundial

'Espanyolitis'

Una bandera espanyola en una tenda de Castelldefels

La bandera espanyola ha deixat de ser invisible a diferents pobles i ciutats de Catalunya tot aprofitant la celebració del Mundial de futbol Sud-àfrica. Moltes persones s'han atrevit a exhibirla en botigues, on es ven com un producte més, i també en balcons i finestres de pisos.

En aquest sentit, als últims dies ha estat habitual veure banderes espanyoles en habitatges, sobretot, del Baix Llobregat o de l'àrea metropolitana de Barcelona. També ha augmentat de manera significativa als carrers la presència de samarretes amb els colors de la selecció que dirigeix Vicente del Bosque.

Amb la consecució del títol del campionat d'Europa de seleccions, al 2008, diverses ciutats de Catalunya van celebrar de manera espontània la victòria del combinat estatal, trenta-quatre anys després del primer. A Barcelona, per exemple, els seguidors van col·lapsar la Plaça Espanya fins a altes hores de la matinada.

Una bandera espanyola en un balcó

Publicitat
Publicitat

199 Comentaris

Publicitat
#199 Gironí, girona, 02/07/2010 - 12:42

Això sembla els temps de Franco \"a la caza del españolito\". Quina clase de notícia es aquesta? Si hi ha gent que penja banderes inconstitucionals i totalitaries com l\'estalada, quin mal fa l\'Espanyola, símbol de la nostra democràcia?

#198 happy, esplugues, 01/07/2010 - 14:37

pues yo, orgulloso de mi bandera y de mi himno, del q me alegro no tenga letra. Los simbolos nacionales españoles son para usarlos y disfrutarlos, y mas en ocasiones como esta donde media seleccion es del barcelona. viva españa!!!

#197 ciutadà ppcc, Palma, 30/06/2010 - 18:24

A veure si passa aviat aquesta temporada, que hi ha coses que fan mal als ulls...

#196 Gonzalo, Badalona, 28/06/2010 - 17:24

es verdad cada vez mednudean mas las banderas españolas mientras menguan las senyeras en diada, etc en Catalunya sobre todo en el área metropolitana!

#195 Francesc, Barcelona, 28/06/2010 - 14:50

Vergüenza i Colono, calma. No us enfuriu.