Publicitat
Esports · 24 de Maig de 2012. 15:35h.

Esperanza Aguirre no assistirà a la final de Copa

Declina estar a la llotja després de les polèmiques declaracions sobre el partit

Esperanza Aguirre no assistirà a la final de Copa

Aguirre, al costat del Rei i de Guardiola, després de la final jugada al Bernabéu entre el Barça i el Betis (Imatge: TV3)

La presidenta de Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, ha declinat assistir a la final de la Copa del Rei, que aquest divendres enfronta el FC Barcelona i l'Athletic de Bilbao al Vicente Calderón.

Aguirre, doncs, ha preferit no presenciar l'encontre que es disputa a la capital d'Espanya, després d'haver afirmat que la final s'hauria de suspendre si els seguidors catalans i els bascs xiulen l'himne espanyol.

Així ho ha confirmat el vicepresident de Madrid, Ignacio González, el qual ha considerat "lamentables" les crítiques a les declaracions d'Aguirre sobre el partit entre el Barça i l'Athletic. També ha criticat que es carregui contra les opinions de la presidenta madrilenya mentre que no hi ha "una condemna generalitzada als qui de manera premeditada estan incitant" als xiulets i a polititzar l'encontre.

González ha comentat que tampoc no té previst presenciar la final des de la llotja del Calderón i, sobre la presència d'algun càrrec de la Comunidad, ha comentat que "hi anirà qui hi vulgui anar i qui tingui ganes de gaudir de la final".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Barcelona, 24/05/2012 - 20:10

Es quedarà a la banyera de casa, xiulant l'himne, en pilotes, com la Maria Lapiedra: "Visca Espanya penjada d'una canya i si la canya cau, Espanya adéu siau...".

#1 trescci, BCN - Rosa de Foc, 24/05/2012 - 16:13

doncs si no hi volia anar no calia fer tanta comèdia no?

ah! calla que així despista el personal del tema bankia, privatitzacions, retallades, dèficit ....