Publicitat
Esports · 5 de Juliol de 2008. 14:05h.

Espionatge a Sandro Rosell

Els Mossos enxampen dos detectius vigilant el seu domicili particular

Espionatge a Sandro Rosell

Sandro Rosell, a la seva darrera compareixença

Els Mossos van enxampar setmanes enrere dos detectius privats que estaven fent tasques de seguiment a Sandro Rosell, segons ha sabut e-notícies de fonts d'Interior. Els membres d'una agència privada, de la zona del Maresme, van ser localitzat pels voltants del domicili particular del candidat a la presidència del Barça al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Rosell té el seu habitatge en el mateix edifici on té també les oficines de la seva empresa.

La primera en sospitar per la presència continuada de dues persones durant llargues hores pels voltants va ser la seva dona. Rosell viu en un carrer estret de Sarrià on és difícil passar desapercebut, segons les mateixes fonts. L'esposa va telefonar als Mossos que van posar en marxa immeditament un dispositiu quan es va identificar com l'esposa de Sandro Rosell.

Els dos detectius privats van explicar, en la seva primera versió dels fets, que només feien un encàrrec sobre infidelitat matrimonial d'un dels veïns, però posteriorment van admetre al cos de la Policia Nacional -que té competències sobre seguretat privada- que l'objectiu era Rosell.

La junta directiva del FC Barcelona ha insistit, en les darreres setmanes, que l'empresari esportiu estava al darrera de la moció de censura de l'advocat Oriol Giralt, però aquest sempre ha negat conèixer Rosell. "Laporta és un mentider", va afirmar dijous. "Diu que jo sóc un home de palla d'ell. I que ens hem reunit! Que aporti proves!", va insistir.

Malgrat els desmentiments de Giralt, Joan Laporta va reiterar divendres que "és una evidència que el tàndem Giralt-Rosell és qui està promovent el vot de censura. Son els que fa anys que estan posant pals a les rodes i ja era hora que es treiessin la màscara. La gent ja sap qui hi ha al darrera de la moció".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Johan, Sants, 07/07/2008 - 15:11

el laporta es el pitjor,a part del botox kem porta per semblar un xavalet,i fen veure kels boixos lamenacaven a casa seva...horrible!no sap fer res,i ara sense el bras protector del cunyadisimo k?'arrosegara fins k sofegui en les seves propies mentides

#20 Culer de veritat, Barcelona, 06/07/2008 - 22:09

aqeustes son les maneres del laporta: victiisme en public (plorant falsament) i pedres pel darrera. A sobre diu a TV· que votar NO es votar la llibertat!!! es un perdonavides. A mi no m'ha enganyat

#19 Gerard, Basilea, 06/07/2008 - 09:28

Que no os embauquen !! Al loro señores !!!! No osdejéis engañar !!!. Bar$a = La mujer barbuda !!! Circ ....

#18 Manel, Sant Cugat, 06/07/2008 - 05:14

En Giralt va estar quatre anys fent la gorra a casa meva i després em va traïr. Un individu així no mereix guanyar res de res... Laporta pot ser el que volgueu, però segur que en Giralt no li arriba ni l sola de la sabata... us ho juro! Moció NOOOO

#17 MANEL, Sant Cugat, 06/07/2008 - 05:11

No us deixeu enganyar... l'Oriol Giralt és un fantasme de cap a peus... us ho diu un que el coneix molt bé. Cal que la moció no prosperi. Que en Laporta acabi el seu mandat i després voteu qui volgueu. Si guanya Giralt àdeu Barça per sempre més.