Publicitat
Esports · 9 d'Agost de 2009. 11:07h.

Estadi Dani Jarque?

L'afició vol que el nou estadi de Cornellà-El Prat sigui batejat amb el nom de Dani Jarque

Estadi Dani Jarque?

L'afició rendeix homenatge a Dani Jarque a l'Estadi

La defunció del capità de l'Espanyol, Dani Jarque, ha provocat les primeres reaccions espontànies per part dels afeccionats que, des que es van assabentar de la notícia, han acudit a la porta nombre 21, la mateixa que el dorsal del defensa, del nou estadi de Cornellà-El Prat per a dipositar records i encendre veles en la seva memòria.

Els aficionats blanc-i-blaus volen rendir el seu homenatge al capità i transmetre les seves condolences per la pèrdua del jugador. La mort de Dani Jarque ha deixat en estat de consternació a tot l'espanyolisme, que segueix sense donar crèdit a la notícia.

Durant el dia d'avui s'espera que els seguidors segueixin acudint a l'estadi per a rendir el seu particular tribut al futbolista espanyolista. L'afició s'està mobilitzant a través de diversos canals per a organitzar un homenatge a Jarque.

Molts aficionats ja han expressat la seva voluntat en alguns fòrums que el nou estadi de Cornellà-El Prat o la ciutat esportiva de Sant Adrià del Besós siguin batejades amb el nom de Dani Jarque. Altres demanen que es retiri el dorsal '21' del central.

Dani Jarque va morir anit als 26 anys a causa d'una cardio-respiratòria. El club està agilitant els tràmits perquè el cos del jugador arribi com més aviat a Espanya, després que se li practiqui l'autòpsia a Itàlia.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 amoscaciques, girona, 10/08/2009 - 23:14

Sempre t recorarem Dani Jarque, un gran jugador i gran persona.El més sentit condol a tota la seva familia. VISCA L´ESPANYOL!!!!

#43 Ramon, Sants-Barcelona, 10/08/2009 - 14:42

Pere, primer, tu ets perico? Aquest es un debat entre seguidors de l' Espanyol, i ni tu ni jo n'hem de dir res. Segon, parlar català o castellà o xinés no et fa millor persona. I tercer, tingues respecte, si et plau.

#42 qwerty, bcn, 10/08/2009 - 14:29

Ah!!! que per ser bon catala es te que parlar l'idioma si no no val¿?aixo es diu feixesme!! si la gent parlar castella te el mateix dret o potser mes de ser catala!!! GRANDE JARQUE !!!fora els feixistes catalans!!!

#41 rert, BCN, 10/08/2009 - 13:57

No respetan 4 pelagatos malnacidos e irrelevantes, como el Xavi éste de Organyà. La amplia mayoría aún guarda cordura. Como dicen por ahí: un lapo en la cara y un collejón para que espabilen estos mentecatos d sectarios inmaduros que aún andan sueltos.

#40 - 21 -, Barcelona, 10/08/2009 - 12:42

Ha llegado un punto que no se respeta nada. Penoso