Esports · 12 de Febrer de 2017. 18:49h.

Estats Units posa un himne nazi a Alemanya en la Copa Federació

La federació nord-americana de tennis demana disculpes "per la reproducció d'un himne nacional antic"

Estats Units posa un himne nazi a Alemanya en la Copa Federació

Les integrants de l'equip alemany de tennis han començat a cantar l'himne nacional del seu país

Un solista ha cantat el "Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt" (Alemanya sobre tots en el món) en la cerimònia prèvia al partit entre l'alemanya Andrea Petkovic i la nord-americana Alison Riske corresponent a l'eliminatòria de la Copa Federació.

L'himne està vinculat amb l'Alemanya nazi, ja que Hitler va decidir que es fes servir aquesta versió al Tercer Reich. Al final de la Segona Guerra Mundial, aquesta part es va eliminar.

Les integrants de l'equip alemany, després d'adonar-se del que estava succeint, s'ha abraçat i han cantat l'himne actual alemany. Després del partit, Petkovic ha assegurat que ha estat "la pitjor experiència" que ha passat. "Ha estat impactant, estem en 2017 i que alguna cosa així passi a Amèrica... És una vergonya".

L'Associació de Tennis dels Estats Units (USTA) s'ha disculpat pels fets amb l'equip alemany: "USTA es disculpa amb l'equip alemany de la Fed Cup i tots els seus seguidors per la reproducció d'un himne nacional antic", diu la declaració. L'Associació afegeix en el seu missatge que "de cap manera" ha volgut faltar al respecte a ningú i que l'incident no es tornarà a repetir.

 

4 Comentaris

Publicitat
#8 Pedro Elías, Barcelona, 13/02/2017 - 00:13

El titular caldria revisar-lo. L'himne interpretat pel què fa a la música, és de fet l'himne nacional actual de la República Federal d'Alemanya.
La melodia d'aquest prové del Himne Imperial austríac, obra de J. Haydn. El text és el Deutschlandlied, del poeta alemany Hoffmann von Fallersleben.

#4 Galderic, Barcelona, 12/02/2017 - 20:18

Aquest és un missatge, Rius a l'aparatu, pels que admiren Trump. Per cert, l'altre dia el majordom Marianu, ja es vinclà de genolls davant de l'amo Donald, " si señorito ".

#3 Tanatos , Bna, 12/02/2017 - 20:17

La culpa la tiene Madrit.

#2 Luigi., Barcino, 12/02/2017 - 19:37

No hay que ser mal pensados , jeje.