Publicitat
Esports · 23 d'Agost de 2012. 23:31h.

Estelades a dojo contra el PP al Camp Nou

El Govern estatal havia assenyalat que la seva exhibició "pot provocar una reacció adversa i violenta"

Estelades a dojo contra el PP al Camp Nou

Una imatge d'estelades al Camp Nou. (Foto: TV3)

El Camp Nou s'ha omplert d'estelades durant el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid de la Supercopa d'Espanya. Desenes d'aquestes banderes han onejat a les graderies de l'Estadi.

Els seguidors han respost així a la crida que s'havia fet a les xarxes socials, després de la contestació del Govern estatal a una pregunta d'ERC-Rcat-Catalunya Sí sobre les restriccions d'accés d'aquest tipus de banderes al Vicente Calderón durant la darrera final de Copa.

Segons l'executiu de Mariano Rajoy, "si bé és veritat que hi ha banderes o emblemes, que no constitueixen en si i de forma separada cap mena d'infracció (...) la seva exhibició pot provocar una reacció adversa i violenta per part d'uns sectors d'aficionats".

Aquesta resposta va motivar que des del Twitter i el Facebook es demanés als aficionats del Barça que anessin al Camp Nou amb una estelades, i que al minut 10 les onegessin alhora.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#25 Robert, Lleida, 25/08/2012 - 10:41

Quina notícia més falsa! Estava a Tribuna i puc dir que les úniques estelades que hi havia deuen ser les de la foto,o sigui 5.A la segona part,a la lateral van desplegar la pancarta de Catalonia is not Spain i va durar penjada 5 segons.Va ser arrancada per la gent que hi havia a sota. Futbol!!!

#24 Eduardo González Palomar, Manlleu, 24/08/2012 - 16:47

¡Dentro del disparatado juego de magnificar cifras en todo lo que tiene que ver con el nacionalismo en Cataluña, hay a quien se le pasa por alto que decenas de banderas no son las decenas de miles que necesitarían para abarrotar el Camp Nou!

#23 Sergi, Gavà, 24/08/2012 - 14:22

Vaig a cada partit del Barça i amb diferència aquest era en el que menys estelades hi havia. Entre els guiris i la gent del Madrid, hi ha havia un ambient força diferent d' un partit normal. Ja està bé de polititzar el Barça.

#22 scolanus, bcn, 24/08/2012 - 13:56

SRs,CULES,us doneu compte de que el BARÇA ya no es el club que ens representa? mentres voteu a la junta spagnoliste actual El BArça ya no sera AQUELL EQUIP que encare que no siguis futbolero ESTIMIS per ser EL NOSTRE CLUB.Aquests "senyors " tenen la virtut de haberse carregat una INSIGNIA CATALANA.

#21 inadaptados indepes tomar almax, barcelona is not catalonia, 24/08/2012 - 13:36

dios a pesar de que este "periodico hahhaa" se subvenciona de mis impuesto hay una censura contra los catalanes no afines al pensamiento unico brutal , esto es la cataluña que ellos quieren sin respeto para los demas que vaya n en contra del regimen pancatalanista , viva cuba libre

#21.1 angel, CATalonia is not ECSpain, 24/08/2012 - 13:46

Y tu tómate fortasec que te irá muy bien. De mis impuestos no quiero que paguen a cada uno de la selección 300.000 euros cuando gane la eurocopa ó 600.000 euros la copa del mundo.

#21.2 alicantino, alicante valencia españa, 26/08/2012 - 11:50

#21

Aún no te has enterado de que eso no sale de tus impuestos? Mira que lo han explicado un sinfín de veces, pero claro... los de cat is not ecspain, como son tan cortitos, pues eso... La ceja, majete, la ceja, sepáratela e informáte bien antes de meterla hasta la rodilla. Dios, que fauna...