Publicitat
Esports · 22 de Gener de 2014. 13:29h.

Estelades al camp de l'Espanyol

La presència de banderes independentistes indigna els madridistes que assisteixen al partit

Estelades al camp de l'Espanyol

Joan Guirado, un afeccionat de l'Espanyol, dimarts a Cornellà

Seguidors del Reial Madrid, ubicats en el sector destinat a l'afició visitant, es van empipar quan alguns seguidors periquitos de la grada del costat van exhibir estelades cap a les acaballes del partit que enfrontava l'Espanyol amb els blancs. Val a dir que Cornellà-El Prat va mostrar la seva imatge habitual de cada partit, amb convivència de senyeres, estelades i banderes espanyoles a pocs metres de distància a les graderies.

Tot i això, els madridistes van entendre com una provocació aquestes estelades i, després de dedicar un "hijos de puta" als seguidors periquitos, van entonar el 'Que viva España' de Manolo Escobar, a més de cridar "no nos engañan Catalunya es España". Aquests càntics van rebre xiulets de part de la graderia, que tot i això, es va mostrar molt més unànime a l'hora de cantar "Y puta Real Madrid".

D'altra banda, la nombrosa presència dels seguidors del Madrid va molestar la parròquia espanyolista, alguns dels quals van recordar la llegenda del Mini-Bernabéu de Sarrià, que semblava oblidada. Però l'Espanyol ha passat en pocs anys de 36.000 socis a 27.000, fet que provoca que es posin a la venta moltes més entrades que en temporades anteriors, atès que Cornellà-El Prat té capacitat per a 40.000 espectadors.

Molts d'aquests madridistes, residents a Catalunya, només tenen l'ocasió de veure el seu equip un cop l'any. A més, tal com recorden també d'altres periquitos, es gasten uns diners que a l'Espanyol li van molt bé per pagar els empleats i altres deutes pendents. Davant d'això, alguns proposen que el club dobli el preu de les entrades, fet que segons ells provocaria que el RCDE ingressés els mateixos diners sense haver de sentir-se envaïts.

Estelades periquites a Cornellà, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

101 Comentaris

Publicitat
#49 lopere, Castelló de Farfanya, 24/01/2014 - 16:28

Jo vaig anar-hi al partit de lliga amb l'estelada perica i ningú em va dir res i al meu sector hi havia més estelades no vaig veure res. Estem al nostre camp i si no ho tenen bé que fotin lo camp. Visca l'Espanyol i visca la Terra!!*!! Terres de ponent periques per sempre.

#48 xavi, Barcelona, 23/01/2014 - 19:53

Si. Una o 2 estelades. N'hi havien més de brasileres I no cal dir d'espanyoles. Ja vareu veure que va passar a la junta d'accionistes amb aquell beneit que portava estelada blanc-i-blava...Portar una senyera a l'estadi ja és un gran atreviment...

#46 Xevier, Salt, 23/01/2014 - 16:36

Que es vagin acostumant aquests merengones perquè cada cop veuran més estelades al camp del Espanyol i si no els hi agrada que no vinguin, que es quedin a casa o a la meseta española...!!! Visca l'Espanyol i Visca Catalunya...!!!

#45 Estelades al balcó, fins a l'alliberació, 23/01/2014 - 13:54

Que ningú deixi l'estelada al calaix recollint pols! Pengem estelades i que llueixin als carrers dels nostres pobles i ciutats. Que la gent de fora ho vegi! FREEDOM FOR CATALONIA

Demostrem de manera inequívoca a tot el món que volem ser ciutadans lliures d'un país LLIURE!

#44 Senyeres amb l'estel de llibertat, a pobles i ciutats, 23/01/2014 - 11:31

Que ningú deixi l'estelada al calaix recollint pols! Que la gent de fora ho vegi .

Demostrem de manera inequívoca als nostres representants polítics i a tot el món que volem ser ciutadans lliures d'un país lliure, penjem estelades i senyeres.

ESTELADES AL BALCÓ FINS A L'ALLIBERACIÓ!