Publicitat
Esports · 10 de Juliol de 2009. 15:33h.

Eto'o dispararà amb bala

El jugador prepara una roda de premsa a París per dir que marxa i parlarà de Laporta, Txiki i Guardiola

Eto'o dispararà amb bala

Eto'o va destapar la caixa dels trons a Vilafranca

Samuel Eto'o ja ha decidit que abandonarà el FC Barcelona i que, segurament, fitxarà pel Manchester City, que a hores d'ara és la millor oferta econòmica que té damunt la taula, o el United, la millor oferta esportiva. Fins i tot s'ha parlat del Milan. Sigui com sigui, la sortida de Samuel Eto'o del Barça sembla cada cop més a prop i dimecres que ve la incògnita sobre el destí del davanter africà podria quedar resolta. El representant de Samuel Eto'o, Josep Mª Mesalles, i Samuel Eto'o, que aparcarà les seves vacances, oferiran una roda de premsa el pròxim dia 15 a París.

En aquesta convocatòria, prevista per dimecres, que el jugador i representant es despatxaran a gust, igual que ho va fer el jugador a Villafranca del Penedès. Samuel Eto'o no es vol guardar res i dirà tot el que pensa sobre la situació que ha viscut l'últim any al Camp Nou i sobre la seva relació amb Laporta, Txiki i Guardiola.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Kubala, bcn, 10/07/2009 - 22:32

Ja ho veus ETO, la tribu paranoidecatalonobarçiforme une vegade més devora als sus idols. Es malaltis pero és així. Parla clar i, tu que pots, dispara sense por.

#15 Pere, Sant Cugat del Vallès, 10/07/2009 - 21:59

GRACIES ETO'O, has estat un excelent "9", un dels milloors de la historia del Barça, et tindre sempre al cor, la teva lluita, la teva capacitat i sobretot el teus gols, per sempre ETO'O.

#14 Marc3, Barcelona, 10/07/2009 - 20:34

Aquest senyor que s'estigui calladet. Ha jugat molt be, pero tambe te una fitxa altissima. Tan alta, que ningu el vol fitxar. I no n'ha tingut prou, a mes volia arreplegar uns quants milions d'euros mes en prima de traspas. Doncs que es foti.

#13 cat, cat, 10/07/2009 - 19:58

Eto\'o ha de marxar del Barça per les raons conegudes, no de la temporada passada, sino de les dues anteriors. O es que ja no tenim memória? Que sigui feliç, pero no a casa nostra. Que dispari, que potser dispararem tots. I si calla, millor li anirà.

#12 ton, sallent, 10/07/2009 - 17:34

I perqué no fas la roda de premsa a Barcelona, deus de tenir les teves raons poderosses, segur, peró aixó et treu part de credibilitat, i ja ens tens ben poca, ah?,la veritat d´aixó no la sabrem fins d´aquí a dos anys, com en el cas de Ronaldinho