Publicitat
Esports · 29 d'Abril de 2010. 16:41h.

Eto'o perd als jutjats

El Barça no ha de pagar els tres milions d'euros que exigia el jugador

Eto'o perd als jutjats

Eto'o, a l'entrada del judici, en una imatge d'arxiu. (Foto: TV3)

El jutjat social número 14 de Barcelona ha donat la raó al FC Barcelona en la demanda presentada per Samuel Eto'o contra el club blaugrana en la qual el futbolista demanava el cobrament del 15% del seu traspàs a l'Inter, 3 milions d'euros.

En la seva sentència, el jutge considera que el Barça "no té l'obligació reglamentària d'abonar" aquesta quantitat, perquè qui ha de fer front al pagament ha de ser el club que compra i no el que ven.

El tribunal també considera que, quan Eto'o va comunicar al Barça, via fax, que es reservava el dret de reclamar en un jutjat aquest 15%, ho havia d'haver fet "amb anterioritat a la signatura de l'esmentat contracte".

Per últim, el jutge ha estimat com a exculpatòries unes declaracions del mateix Eto'o, en un acte de la seva fundació, quan va assegurar que "qui paga la prima de fitxa és el club que et fitxa, no el club que et ven. Llavors, a partir d'aquí, podeu veure les mentides". El futbolista pot interposar un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Enrique Berenguer, Barcelona, 29/04/2010 - 17:10

No sea inhumano, Samuel, necesitan esta propina para Zlatan o Henry.