Publicitat
Esports · 23 de Març de 2015. 10:01h.

“Ets un fill de puta!"

Insults i cops als cotxes de jugadors del Madrid

“Ets un fill de puta!"

Un jugador del Madrid, increpat

Els jugadors del Reial Madrid Gareth Bale i Jesé Rodríguez van haver de patir els insults i cops als seus automòbils de dos aficionats quan abandonaven la Ciutat Esportiva després de tornar de Barcelona, on van caure 2-1 davant l'etern rival, tal com van captar les càmeres de Cuatro.

Aquests seguidors van insultar primer al jugador gal·lès, molt discutit per l'afició, i li van cridar, entre altres coses "pocavergonya", "canalla" o "fill de puta". També van colpejar el seu cotxe, encara que Bale va decidir no aturar-se. A continuació li va arribar el torn al jugador del planter, Jesé.

El jugador canari, després de rebre insults i cops de puny a la finestreta del cotxe, va decidir aturar el seu automòbil, però després d'uns segons de tensió va decidir prosseguir la seva marxa. "Cal córrer una mica i no sortir a la nit", li van cridar davant de dos empleats de seguretat que intentaven posar pau.

A continuació va aparèixer Sergio Ramos, que va aturar-se i va preguntar als violents "quin és el problema? Tu creus que aquesta és l'actitud? S'ha donat la cara". Els aficionats van argumentar que els atacs no anaven per ell, li van demanar perdó i van tornar a carregar contra Bale i Jesé.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 Tios, que no sus enterais, Madriz, 24/03/2015 - 20:16

Quillos: Que un partio de furbo lo puede ganar uno u otro, según quien meta la bola dentro, vale titos?, que un dia les poneis arriba del too y al otro les llamais hijos de p...., vamos, que no lo teneis claro. Mira tu er Figo, un dia en el Barsa y al otro al Madrí. Así funciona el invento.

#13 iñigo, bilbao, 24/03/2015 - 11:07

Cuánta gente loca... También es muy loco que los jugadores de fútbol tengan ese nivel de vida. Yo hago lo que deberíamos hacer muchos más: pasar del fútbol como de las cagarrutas de perro en la calle. Y asunto solucionado.

#12 luis, barcelona, 24/03/2015 - 08:39

Veo con tristeza que el fanatismo no solo afecta a los subproductos del desierto.ponerle a este especimen una barba y son el mismo genero

#11 Baix nivell, Bcn., 23/03/2015 - 22:33

La gent que creu que els cracks del futbol professional han de donar la vida per un club, que s'ho facin mirar. El mateix que identificar un club com a representant exclusiu d'un país. Tot plegat fot pena.

#10 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 23/03/2015 - 19:18

Ven que hay una cámara y se creen protagonistas.