Publicitat
Esports · 14 d'Agost de 2008. 10:27h.

Exigeixen una disculpa de Pau Gasol pel polèmic anunci

"Que els espanyols actuïn de forma racista en la privacitat del seu petit país", diu el 'Los Angeles Times'

Exigeixen una disculpa de Pau Gasol pel polèmic anunci

L'anunci de la polèmica

El diari Los Angeles Times ha exigit que Pau Gasol es disculpi amb la comunitat asiàtica de California per l'anunci en el que fa la ganyota d'allargar-se els ulls, a l'estil oriental. "Com una persona que guanya milions de dólars a Los Ángeles, en un país i una ciutat amb forta influència asiàtica-americana, ell (Pau Gasol) ha d'actuar millor", ha escrit Bill Plaschke en aquest diari americà.

"Cal que Gasol es disculpi, i punt, per unir-se als seus companys olímpics espanyols a l'utilitzar els seus dits allargar-se els ulls en una fotografia de promoció dels Jocs de Pequín", ha indicat el periodista. "Gasol necessita disculpar-se davant tots els asiàtics, particularment d'aquells que li han donat suport a Estats Units i sobretot davant tots aquells que li van donar la benvinguda tan cordialment aquesta primavera a Los Ángeles", ha dit Paschke, qui ha afegit que considera "absurd" que el jugador no consideri "ofensiu" el gest.

"(Gasol) és un laker que treballa per a una de les companyies més progressistes en una de les ciutats més globals del món", ha afirmat el periodista. I ha acabat amb un consell: "Que els espanyols actuïn de forma racista en la privacitat del seu petit país".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 Pauet, Constantí, 15/08/2008 - 16:45

Que algú li digui al Pau Gasol que el seu país no és el meu. Quan quan faci anuncis dels just do it, que parli per ell. Que hi ha gent que no ens sentim orgullosos d'Espanya, i ni tan sols ens sentim espanyols.

#43 as, bcn, 15/08/2008 - 16:11

Que en son d incults el espanyols. A cap pais amb un minim de cultura se li hagues passat pel cap. Maleits nordafricans ignorants

#42 Mauricio, Castelldefels, 15/08/2008 - 14:50

El gesto puede ser una payasada con poca gracia, pero sólo una inquisidor de la corrección política o un ayatalá de la progresía puede ver en él racismo o considerarlo ofensivo.

#41 david, barcelona, 15/08/2008 - 13:51

Andreu, amb l'historial que alguns tenen històricaement a Sudamèrica valdria més estar calladets.

#40 ronaldinho, bcn, 15/08/2008 - 12:08

roberto, la coi ho ha qualificat com a "inapopiat"