Rosell reconeix els mèrits de Laporta

Sandro Rosell ha iniciat la seva cursa cap a la presidència del FC Barcelona tot agraint l'actual mandatari, Joan Laporta, l'acord amb Unicef i l'erradicació dels violents de l'estadi blaugrana. En la presentació del seu programa, l'exvicepresident esportiu ha dit que "també m'ha agradat que el club es posicionés a favor dels més necessitats amb l'acord amb Unicef i lluny dels més violents, aspectes aquests que cal agrair-los a l'actual president".

Abans, Rosell havia agraït els presidents anteriors que van posar els fonaments de l'actual model futbolístic blaugrana com a "responsables de fitxatges que han resultat claus per a la consolidació d'aquest equip guanyador". El precandidat ha reclamat "joc net" a la campanya electoral.

Rosell, durant la seva presentació
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Jaume, Riudoms, 12/05/2010 - 14:43

Està bé que no es pugui criticar a Rossell, un dels que va crear mal ambient dintre de la directiva, i en canvi tothom pugui dir de Laporta (el millor president del FCBarcelona) la primera calumnia que se\'ls passi pel cap.

#13 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 12/05/2010 - 13:46

El Barça al Català ! !
El Barça representa la Catalanitat , confio plenament en President Joan Laporta i Estruch.

#12 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 12/05/2010 - 13:39

Sr Joan Laporta és l ' home més honest .
Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça de Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM

#11 Marc, Barcelona, 12/05/2010 - 13:11

parla igual que el montilla; no m'estranya que als anuncis sobre la seva candidatura parli tothom menys ell. Un altre dirigent pastelero més a Catalunya...pfff.

#10 LLUC, BARÇA more than a club, 12/05/2010 - 12:51

MARC SABATES, doncs vota Jan Laporta, no hi ha cap problema. Ah no, perdona, que no pots ! perquè no es presenta i perquè no ets soci. MIQUEL, seguint el teu sil.logisme Laporta només té el suport de les màfies d´Uzbekistan i els 4 independentistes.