Publicitat
Esports · 16 de Gener de 2010. 22:00h.

Ferrer inicia la precampanya al marge de Laporta

Primer acte electoral del vicepresident de Patrimoni del Barça

Ferrer inicia la precampanya al marge de Laporta

Ferrer, Borràs i Torrent, amb els delegats de les penyes

Joan Laporta està fracassant en el seu intent de constituir una única candidatura continuista. La prova més evident és la reunió que ha mantingut el vicepresident de Patrimoni, Jaume Ferrer, amb els delegats de penyes del Consell Consultiu del FC Barcelona.

"El precandidat ha exposat als delegats del Consell Consultiu els principals punts del seu projecte i les accions d’actuació que es plantejaran per millorar la relació entre les penyes i el club", segons el comunicat de l'oficina de premsa de Ferrer.

A la trobada també han assistit dos directius més de Laporta, Jacint Borràs i Jordi Torrent, que prefereixen la candidatura de Ferrer a la d'Alfons Godall. Aquesta reunió ha representat el primer contacte i apropament entre els membres del Consell Consultiu i aquesta precandidatura. Ferrer i el seu equip han presentat als diferents delegats els principals punts del seu projecte i les accions d’actuació que es plantejaran per millorar la relació entre les penyes i el club.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Lucas, Martorell, 18/01/2010 - 14:51

No veig correcte que estant encara a la junta estiguin fent Pre-campanya deixant verds a algun company actual. Ferrer em sembla una persona interesant i preparada, pero no m´agraden els companys de viatge.Perrin i Borras haurían de plegar.

#6 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA//*//, 17/01/2010 - 20:29

Joan Laporta és el millor President del Barça de tots el temps.Passio Blaugrana amb Alfons Godall.(continuitat).

#5 Marcó, Barcelona, 17/01/2010 - 15:05

Soc soci del Barça i penso votar-lo. Sala-Martin fora del Camp Nou !!!

#4 Andy, Barcelona, 17/01/2010 - 12:08

¿ No conoces a Ferrer? Normal... Porque es un hombre discreto...LLeva 7 años en la junta y mientras los demas trabajan frente las camaras y los focos FERRER trabaja desde la discreción y el anonimato..Jaume Ferrer es Inteligente, buen gestor y discreto

#3 Sergi, Barcelona, 17/01/2010 - 11:33

Doncs jo ho tinc claríssim! JAUME FERRER és la garantia d'èxits dels darrers anys, sense cap vincle continuista.

Té un projecte renovador i és la millor garantia per seguir sent el millor club del món.