Esports · 24 de Març de 2010. 17:39h.

Ferrer passa de "merèixer una hòstia" a ser el favorit de Laporta

El president canviar de parer i d'afalagar Godall ara dóna suport al seu contricant

Ferrer passa de "merèixer una hòstia" a ser el favorit de Laporta

Laporta i Ferrer, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta va esbroncar Jaume Ferrer quan fa tres mesos, a finals de desembre, va anunciar la seva intenció de concórrer a les eleccions a la presidència del FC Barcelona. El màxim dirigent blaugrana li va dir "ets un merda i et mereixes una hòstia", en una trobada al club.

Ara, Laporta ha canviat de discurs i després de descavalcar de la candidatura continuista a Alfons Godall, Ferrer ha passat a ser el favorit de l'actual junta directiva. "Jaume Ferrer, d'acord amb una àmplia majoria, encapçalarà la proposta unitària i cohesionada", va anunciar el dirigent barcelonista al seu lloc web.

Durant aquestes últimes setmanes, Laporta havia donat el seu suport total a Godall, de qui va dir durant la presentació de la seva precandidatura, el 25 de gener, que "la candidatura d'Alfons Godall és la que millor pot servir els interessos i les emocions del Barcelona". Y va afegir que "sóc president gràcies a Godall. És una persona tranquila i assenyada, el candidat ideal. Godall és la meva herència".

De fet, i per treure pes decisori a Ferrer, el president blaugrana va reestructurar la comissió delegada i va apartar el vicepresident de Patrimoni, així com Albert Perrín i Godall d'aquest òrgan. Malgrat tot, Xavier Sala i Martín, membre de la precandidatura del vicepresident primer, sí es va mantenir dins de la delegada.

Aquest passat dimarts, a la llotja del Palau Blaugrana, Laporta va presidir el Barça-Reial Madrid de bàsquet on també hi era a la primera filera Ferrer. Entre els dos només els separava el secretari i vocal de la directiva, Josep Cubells.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 José Tomás, Bcn, 26/03/2010 - 17:09

Laporta tenía dos titellas, una Godall ya le ha abandonado, la otra Marc Sabatés sigue funcionando.

#9 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 25/03/2010 - 12:25

Votaré el que Joan Laporta dirà.!!
Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça
Visca Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM

#8 Salvador, Barcelona, 25/03/2010 - 11:52

No podem deixar-nos portar per aquest desgavell i divisió, però tampoc pel Florentino del Barça i l'enlluernament galàctic. Vull un president honrat, amb seny i que pugui representar tothom. Benedito m'està agradant cada dia més.

#7 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA//*//, 25/03/2010 - 08:36

Joan Laporta i Estruch és el millor president per a una Catalunya lliure .
Ell té fet del Barça EL CAMPIO DEL MON DES CLUBS.
MOLTES GRACIES PRESIDENT ! !
MARC-SABATES.COM

#6 flanders, Valls, 25/03/2010 - 01:09

Marc Sabatés: He vist les teves fotos, i em faria por deixar els meus fills cinc minuts amb tu. Saps dir alguna cosa més que "Visca Laporta" o "Visca Catalunya" o "Amb Laporta la Catalunya serà independent"?????