Publicitat
Esports · 17 de Novembre de 2013. 09:45h.

Festa grossa a Cervera

Marc Márquez celebra el campionat del món de Moto GP

Festa grossa a Cervera

Els germans Márquez, amb Joan Rañé, durant la festa

Més de 5.000 persones van aclamar Marc i Àlex Márquez en els carrers de Cervera. El vehicle, de color vermell amb el 93, el número del Marc, i el 12 del seu germà, i la seva mascota, una formiga pintada als costats, ha trigat gairebé una hora a recórrer un trajecte de tot just quilòmetre i mig des de la seu del club de fans 'Márquez 93', fins a la plaça Pius XII, on estava muntat un gran escenari i dues pantalles gegants.

Durant el trajecte, aficionats de totes les edats, bona part de fora de la població, i molts des dels balcons van animar a Marc al seu germà. A més, el Teatre de La Passió de Cervera es va obrir per a l'acte i més de 1.200 aficionats van seguir el desenvolupament del mateix en una altra gran pantalla a l'escenari del teatre.

Sota una persistent pluja, uns mil aficionats van seguir en directe l'arribada de Marc, Alex i els membres del seu equip que l'acompanyaven. A l'escenari, i als compassos de We Are the Champions, el mateix Marc va entrar amb un megàfon dient: "Què pot Cervera" i el públic el va seguir.

"No sé què és el que he de fer ara per tornar a tenir una rebuda així. El temps no ha acompanyat, però la vostra resposta és extraordinària i tant ho agraeixo als meus veïns com a tots aquells que heu vingut de fora: Us agraeixo el viatge i el vostre suport", ha dit. Sobre el seu títol, Marc Máquez ha comentat que no ho esperava.

L'alcalde de Cervera, Ramon Royes, va agrair en tres idiomes: català, castellà i anglès "la presència de tots aquells que heu vingut de fora en un dia tan gran per a nosaltres com aquest sense importaros la pluja i el fred. Gràcies de tot cor".

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat la humilitat i el talent del pilot, ambaixador de la marca turística Ara Lleida. Reñé ha felicitat el pilot per l'èxit aconseguit, enhorabona que ha fet extensiva a tot l'equip i la seva família. La fi de festa a la plaça de Cervera va ser amb la música en directe del grup 'Los Tremendos'.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, BCN, 21/11/2013 - 16:04

ESPANYA,1 ;TRECAPARIES O.

#11 August, Cervera, 19/11/2013 - 00:44

Cervera espanyola al 1714 i espanyola al 2014.

Semper fidelis.

#10 Una , Món, 17/11/2013 - 21:35

Como no ha aparecido la estelada, como algunos esperaban, se han retirado a sus cuarteles de invierno con el rabo entre las piernas.

#8 vivan los deportistas catalanes y sus éxitos, Terrassa, 17/11/2013 - 19:23

¿Os habéis fijado los demócratas nos votan ,pero no comentan?
Les cuesta de digerir la realidad,mucho ladrar y poco morder,

#5 motorista catala, torrefarrera, 17/11/2013 - 12:32

Felicitats Marc. Els perroflautas i independentistas et volan fe fora de Cervera. No et preocupis la maioria de caalans estem m tu

#5.3 Mestre d'escola, Bcn, 18/11/2013 - 10:01

Nano, ets un ignorant. No es poden fer més faltes d'ortografia en menys espai.