Publicitat
Esports · 22 d'Octubre de 2009. 17:54h.

Flavia cita a declarar Soriano i el germà de Laporta

A més del president del FC Barcelona

Flavia cita a declarar Soriano i el germà de Laporta

Flavia Massoli, i els seus advocats, després de la vista de conciliació

Flavia Massoli, exempleada de protocol del FC Barcelona, ha demanat la compareixença de Joan Laporta, el seu germà Xavier, i l'exvicepresident econòmic del club, Ferran Soriano, com a testimonis en el judici pel seu cessament com a treballadora del club. Segons fonts consultades per e-noticies, el jutge ha admès la sol·licitud de Flavia i els tres hauran de comparèixer el proper dia 5 de novembre als jutjats de la Ronda de Sant Pere (Barcelona).

L'extreballadora brasilera va assegurar en l'acte de conciliació del passat dia 18 de setembre que havia signat la baixa voluntària sota pressions. L'advocat de Flavia en aquell acte, Cecilio Oyonarte, va manifestar que Flavia havia rebut pressions materialitzades en "llamadas telefónicas, ruegos y peticiones constantes... realizadas por el propio presidente del Barça, miembros de la junta directiva y por el responsable de su departamento".

Oyonarte, però, ja no representarà Massoli en el judici del dia 5 perquè la demandant i el despatx que la defensava, el Bufete Prosas, han decidit no continuar en la seva relació laboral.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ferran, Bcn, 24/10/2009 - 15:59

Així doncs Laporta dimitirà el proper divendres després de confirmar-se que va endollar i mantenir amb els diners dels socis a la seva amant al Barça durant 3 anys. I aquest personatge que es queda en calçotets pretén que el votem per dirigir Catalunya?

#6 Marc Boadas, Sant Andreu de Llavaneres, 24/10/2009 - 01:07

No, la Flavia surt el divendres que vé. Ho acaben d'anunciar a Antena 3.

Hi podrem sucar-hi pa, jejeje

#5 Marc Fiter, Girona, 23/10/2009 - 16:46

¿Es avui que surt la Flavia per la tele?
No sé on vaig sentir que anava a Antena3 aquesta nit.

Algú pot confirmar?

#4 Flavio, Conchanchao, 23/10/2009 - 12:42

la pregunta es: Flavia no era bona "treballadora"?? te pinta de que la treballa molt bé

#3 Fran, Llinars, 23/10/2009 - 11:47

Home VELANEGRA,no fotis,q x aqui ronda algun q altre perturbat amb blog propi inclos, q tambe haurien d´anar al psiquiatra.