Publicitat
Esports · 31 d'Octubre de 2009. 12:21h.

Flavia empastifa Laporta

"Joan té un amic que li busca noies per a les festes"

L'exparella del president del FC Barcelona, Flavia Massoli, ha estat entrevistada a '¿Dónde estás corazón?' d'Antena 3, on ha assegurat que Joan Laporta "no té afecte ningú". "Em va dir que si parlava seria una desgraciada, m'ha pressionat", ha denunciat.

Flavia ha explicat que va conèixer Laporta quan era cambrera de l'Hotel Arts i que el president del Barça li va donar treball en el departament de protocol del club, a més de pagar-li viatges, pis i cotxe. "Ell deia que amb els diners del seu bufet d'advocats".

"Ell estava molt feble en la seva relació de parella", ha recordat, a més de revelar que "la seva dona li era infidel, diuen que amb un membre del seu equip de seguretat". També ha assegurat que "la premsa coneixia la nostra relació, però ell és un home amb molt poder".

"Terelu Camps i Vicky Martín Berrocal es barallaven per ell. Va estar tota la nit amb Vicky Martín Berrocal en una discoteca", ha manifestat Massoli, a més d'assegurar que "les festes de Laporta és un dels motius pels quals deixem la nostra relació". En aquest sentit ha informat que "Joan té un amic que li busca noies per a les festes"

També ha explicat que Laporta "va tenir una relació amb la filla del president d'Uzbekiztan". "Té una personalitat molt forta, és molt nerviós" ha afegit, a més de denunciar que "m'ha amenaçat, però m'ha pressionat més".

Flavia ha lamentat que "cap advocat vol defensar-me, ni la UGT". "Hi ha una noia que estava fent pràctiques de màrqueting en el club, molt jove, i té una relació amb ell. És d'origen àrab". Malgrat això, ha assenyalat que "ell porta vida de solter, vol sortir de festa amb els seus amics".

Preguntat per la relació de Laporta amb els jugadors ha afirmat que el president del Barça "no té afecte per ningú".

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#77 Lluís, banyoles, 05/11/2009 - 18:00

Oh quin escàndol! A en Laporta li agraden les dones!

#76 Rosa, Barcelona, 03/11/2009 - 20:06

Flavia, reacciona, t'ha utilitzat com un kleenex i ara et llença a la paperera, no li importes res. Torna a DEC i explica'ns els detalls corruptes d'aquest dictador sense escrúpuls.

#75 Codro, Ciutat Esportiva, 03/11/2009 - 16:53

el Jan la té petita, no se com li trobava.. igual trobava calers AL LORO!

#74 Roc, Tarragona, 03/11/2009 - 12:47

Qui paga aquestes festes amb noies després dels partits? els socis? Crec que això ha arribat massa lluny.

#73 flavia-.2, bcn, 02/11/2009 - 15:43

que bonic, totes passem moments dificils, però això nio, con-portat.h que així aniràs millor,aquest n\'es es moment de fer aixó, treu el pijama(que (no el portva) i actua.., siguis dona, endevan!!!