Publicitat
Esports · 9 de Setembre de 2008. 13:08h.

Florentino Pérez estaria preparant el seu retorn al Madrid

Algunes enquestes li són favorables

Florentino Pérez estaria preparant el seu retorn al Madrid

Florentino Pérez (e), el dia de la presentació de Luis Figo

Florentino Pérez i el seu entorn estarien preparant una possible candidatura per a les eleccions a la presidència del Reial Madrid, que han de celebrar-se al juny de 2010. La raó per a tornar a ser president blanc seria la mala imatge que ha ofert el club aquest estiu, després de fallar en els fitxatges de Cristiano Ronaldo, Cazorla i Villa, i la posterior marxa, després d'un llarg culebrot, de Robinho al Manchester City, la qual cosa ha provocat un gran desànim en l'afecció madridista.

D'altra banda, és evident que Bernd Schuster no està satisfet amb la gestió de la direcció general del club, perquè no ha aconseguit cap dels reforços que va sol·licitar, i tot plegat ha provocat que les seves relacions amb Predrag Mijatovic s'hagin refredat una mica més. Tampoc passa per un bon moment la relació de l'alemany amb Ramón Calderón, president madridista. De fet, no es descarta que Schuster presenti la seva dimissió, de la mateixa manera que va fer José Antonio Camacho, o que sigui destituït si els resultats no són favorables.

Davant tot plegat, l'entorn de Pérez considera que durant la temporada poden produir-se moments de crisi, que serien utilitzats pels crítics a Calderón per a mostrar el seu descontentament en forma de mocadorades cap a la llotja i peticions de dimissió. Això crearia una situació insostenible per a la directiva, que podria veure'se obligada a avançar les eleccions. Aquesta circunstància afavoriria les possibilitats de guanyar de l'expresident, sobretot quan ja han començat a aparèixer sondejos, com el realitzat a la web de la Cadena Ser, en que davant la pregunta de si Florentino hauria de tornar a la presidència, un 70% de les respostes deien que sí.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat