Publicitat
Esports · 5 d'Agost de 2009. 08:36h.

Florentino vol impedir el fitxatge de Ricky Rubio pel Barça

El club blanc ofereix 3,5 milions d'euros i podria arribar als 4 tot i la negativa del jugador d'anar a Madrid

Florentino vol impedir el fitxatge de Ricky Rubio pel Barça

Ricky Rubio, en una imatge d'arxiu

La nova oferta del Regal Barça per fer-se amb Ricky Rubio continua sent insuficient. Malgrat que el club blaugrana ha fet cas de les exigències que fa pocs dies expressava el president de la Penya, Jordi Villacampa, i ha apujat a tres milions d'euros la seva proposta per aconseguir els serveis de Ricky Rubio, l'entitat verd-i-negra no afluixa i assegura que per aquest preu el jugador del Masnou no es mourà de Badalona. El Joventut continua repetint que per concretar el traspàs el Barça necessita situar l'oferta al voltant dels 3,5 milions que presentava el Madrid, que tot i saber que el jugador es vol quedar a Catalunya podria pujar la seva oferta a quatre milions.

Els 2,3 milions oferts en primer moment pel Regal Barça van ser titllats de "decebedors" per Jordi Villacampa i és així que el club blaugrana ha tornat a la càrrega amb una nova oferta de 3 milions per aconseguir Ricky Rubio. Però en contra del que podria pensar l'entitat barcelonista, el Joventut continua sense acceptar la proposta.

Tot i les desavinences insalvables entre el jugador i el Joventut, el club de Badalona no descarta retenir el jugador si les negociacions amb el Barça no arriben a bon port. Villacampa va donar per acabada la relació del masnoví amb la Penya, però no està disposat a perdre-hi diners. El màxim dirigent verd-i-negre ha tornat a referir-se als 3,5 milions que suposadament el Madrid posava sobre la taula com a llistó mínim a partir del qual avançar en la negociació.

Tot i que els blancs estan molt a prop de tancar el fitxatge de Prigioni, Ricky continua sent un objectiu tot i que el masnoví ja ha deixat clar que vol continuar a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Superfriki, Cat, 08/08/2009 - 17:56

Si noi i tant, apa ja, molt be soci de la peña, es el vostre problema ara para de fer el fantasma i ves a buscar patates que es amb el que us menjareu al nen aquest.
Be problema vostre i d'hisenda ja que molta chuleria pero deutes fins al cul.

#7 soci de la penya, barcelona, 05/08/2009 - 14:05

Sembla que els dos clubs de FUTBOL (que no de bàsquet) no ho entenen encara: O PASEN PER CAIXA A PAGAR LA CLAUSULA SENCERA O EN RICKY ROS ES QUEDA A LA PENYA. Si juga o no juga es el nostre problema. I si ho troben car, ningú els obliga a comprar.

#6 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 05/08/2009 - 13:17

Doncs res Villacampa,si vols et menges a Ricky sense cobrar res i a veure com tapes els forats econòmics que ha creat la teva gestió a la Penya.Vas desesperat per amagar el desastre que has fet al club de Badalona.

#5 Jordi, Manchester, 05/08/2009 - 10:55

Quan s'anava a la NBA no importavan els amics, casa de l'avia, etc o ara es en d'oblidar d'aixo? De la famosa press conference on deia adeu, m'en vaig a jogar contra els millors...

#4 Culer, Barcelona, 05/08/2009 - 10:39

Els jugadors no juguen allà on no volen. Us sona un tal Etoo? Així que el Florentino ja es pot posar els calers al cul.