Publicitat
Esports · 1 de Juliol de 2010. 13:17h.

Freda salutació entre Rosell i Cruyff

En la presa de possessió del nou president del Barça

Sandro Rosell i Johan Cruyff s'han donat la mà abans de la presa de possessió del primer com a president del FC Barcelona. En l'acte que s'ha fet a l'esplanada de la Masia, el nou màxim dirigent barcelonista i el president d'honor s'han saludat de manera freda, tot just s'han preguntat "com estàs?"

Una mica després, Rosell i Cruyff han mantingut una conversa que també ha durat uns segons, però a distància l'un de l'altre. Als darrers dies, tant el nou president com el president d'honor s'han creuat declaracions a través dels mitjans de comunicació. Si Rosell va assegurar que posaria a disposició del soci la continuïtat de Cruyff com a membre d'honor de l'entitat, aquest va assegurar que no votaria a les eleccions perquè cap dels quatre candidats li feia el pes.

Cruyff i Rosell, a l'acte de presa de possesió del nou president del Barça
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pablo, Oviedo, 02/07/2010 - 06:57

SI EL BARÇA ES DE CATALUNYA, q te repites más q un loro, os gustaria más jugar una liga catalana y no jugar en Europa menos mal que eres parte de una minoria y la mayoría no piensan como tu, si no a la mierda hubiera mandado mi carnet de soci hace tiempo

#5 Fina, Girona, 01/07/2010 - 18:43

Escolti, Sr. Johan, vostè és President d´Honor. Ha sentit bé: d´Honor; i no un tocapilotes, com acostuma a fer. I si vol continuar dient la seva, deixi el càrrec que mai ha merescut

#4 Jaume, Sabadell, 01/07/2010 - 15:53

No sé pas quin dels dos és més insufrible...

#3 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 01/07/2010 - 15:28

JOAN LAPORTA ES EL MILLOR PRESIDENT DE TOTA LA HISTORIA DEL BARCA DE CATALUNYA //*//
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
NACIO CATALANA AMB PRESIDENT LAPORTA I ESTRUCH .
MARC-SABATES.COM
estadi Camp Nou Joan Laporta i Estruch.

#2 Jordi Tallaferro, Barcelona, 01/07/2010 - 14:47

Sento que aquest anomenat President d'Honor no entèn les regles de la democràcia i el respecte i lliealtat obligats envers el President electe. Em sembla molt bé que el soci decideixi la seva continuïtat o no ElBarçano pot ser un club de cacics.