Publicitat
Esports · 3 de Febrer de 2010. 09:18h.

Futbol contranatura

Els clubs aproven jugar els dilluns malgrat el risc de deixar buits els estadis

Futbol contranatura

Hi haurà futbol en dilluns

Els clubs de futbol han aprovat jugar un partit de futbol dilluns a la nit -els divendres en el cas dels equips de segona- en una votació que s'ha resolt per 39 vots a favor i només un en contra. La mesura ha estat impulsada per les plataformes Gol TV i Digital +, que al·leguen que el futbol en dilluns ja s'ha implantat amb èxit a Anglaterra.

Tot i això, els horaris laborals en aquest país acostumen a finalitzar abans que els de l'Estat espanyol i es corre el perill que els estadis quedin buits, atès que aquell que hi pugui assistir tornarà a casa a altes hores de la matinada. La mesura és especialment dura per les penyes. Els clubs, però, han preferit els diners de les televisions que la comoditat dels aficionats.

Els partits, a més, no s'oferiran en obert, tal com passava quan, fa més d'una dècada, Antena 3 donava un partit aquest dia de la setmana. L'experiment va fracassar i només va durar dues temporades. A més, els equips que juguin competicions europees estan exclosos d'haver de jugar en dilluns, atès que dimarts, dimecres i dijous els equips disputen Champions o l'Europa League.

En aquest sentit, s'haurà de veure l'interés que aixeca un Xérez-Málaga entre els espectadors o com influeix en el desenvolupament del campionat que a final de lliga un equip jugui saben el resultats de tots els seus rivals.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ramon, Barcelona, 03/02/2010 - 17:02

El futbol ÉS contranatura. Per això hi ha lesions tan sovint i tan greus.

#4 Ramon, Barcelona, 03/02/2010 - 16:34

Jo preferia els partits gairebé tots alhora amb l'emoció d'anar sabent resultats aquí i allà. A banda que el decalatge fa que, cert, qui juga després ja sap a què es veu obligat. Però, insisteixo, el balanç es fa diumenge a la nit. Ara ja em diràs.

#3 Agustí, Manresa, 03/02/2010 - 13:58

En els sentit del desenvolupament del campionat perquè els que juguin sabran els resultats dels seus rivals ja passa ara. Els que juguen el partit del plus els saben tots, el de diu.a les 7, tots menys un, i els de les 5, els de dissabte, així...

#2 Ramon, Barcelona, 03/02/2010 - 12:57

Un partit els dilluns engega en orris el balanç de la jornada i de com va la Lliga, la classificació, totes les estadístiques, que fan ràdios, televisions i mitjans digitals diumenge a la nit, i premsa escrita l'endemà al matí.

#1 cesc, barcelona, 03/02/2010 - 10:50

ni contra natura ni res, manen les teles, la majoria de gent veu futbol per la tele, per tant "la natura" és la tele no l'estadi...,