Publicitat
Esports · 23 de Març de 2010. 09:28h.

Godall planta Laporta

"Que s'hi posi fulles", si al president del Barça no li agrada una candidatura amb Soriano

Godall planta Laporta

Godall, en una imatge d'arxiu

El vicepresident primer del Barça, Alfons Godall, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "sempre he estat partidari de buscar espais d'integració, de suma, i penso que és un objectiu desitjable integrar una proposta de futur amb més gent, en particular, amb en Ferran Soriano. És una proposta que incomodava el president i altres membres de la Junta".
 
"Em posaven com a condició sine qua non que jo fos el número 1. Jo sempre he pensat que l'ordre no fa la cosa. Com que el president i alguns companys no ho han compartit, a proposta del president, la Junta ha decidit fabricar un nou candidat continuista", ha explicat.
 
Godall considera que "hi ha d'haver un espai entre una candidatura continuista, unida i monolítica i, en l'altre extrem, un canvi radical. Crec que aquí al mig hi ha un espai d'entesa, de suma, molt interessant, on té cabuda Ferran Soriano. Un espai que s'ha d'omplir".
 
"La limitació de mandats és per això, per donar pas a una certa renovació. Sóc partidari de defensar la continuïtat d'aquest el model, perquè ha funcionat. Ara bé, el Barça està per damunt de les persones", ha reivindicat.
 
Godall ha assenyalat que "jo no he dit que plegui. Continuo pensant que la meva proposta és una bona opció, que existeix aquest espai, que comptaria, tal com suggereixen les enquestes, amb un suport molt important, i el temps dirà. Però això no vol dir que plegui veles."
 
"La meva voluntat és una gran candidatura i, si Joan Laporta no vol donar suport a aquesta candidatura unitària, que s'hi posi fulles", ha afirmat.

"Hem de pensar en clau de futur i crec que una candidatura unitària amb Ferrer i Soriano seria una excel·lent proposta amb un espai important per al foc nou, noves il·lusions i persones", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 José Tomás, Bcn, 23/03/2010 - 14:19

Cuando se cansará Godall de hacer el ridículo? No vé que no tiene la mas mínima posibilidad de hacer nada y que su amigo Laporta se ha dado cuenta y le ha dejado colgado? A Laporta le ha entrado el miedo escénico de que alguien levante alfombras.

#1 Josep-Empordà, Palafrugell, 23/03/2010 - 12:29

Fa cara del típic catalanet amargat