Publicitat
Esports · 25 de Gener de 2010. 21:13h.

Godall s'acosta a Soriano

El candidat oficialista ofereix una plaça al president d'Spanair per fer front Sandro Rosell

Alfons Godall ha presentat la seva candidatura a les eleccions al FC Barcelona, en un acte on no hi ha faltat l'actual president del club, Joan Laporta. El vicepresident primer ha elogiat Ferran Soriano, qui va dimitir després del vot de censura de juliol de 2008.

"Ferran Soriano i la gent que va marxar amb ell i que formava part d'alguna manera del seu equip van aportar molt al Barça. Van tenir un paper clau en la recuperació económica del Barça a partir de l'any 2003. I des del meu punt de vista suma molt. Suma molt i jo no sé si es presentarà ell amb proposta pròpia, si té pensat estudiar una possible aliança en el futur... jo amb el Ferran em porto molt bé, m'hi he portat molt bé i segur que sempre em portaré molt bé", ha dit.

El candidat oficialista ha afegit, però, que "estem a les beceroles de la campanya, és molt d'hora, molt prematur, parlar d'aliances i de futur. Jo he parlat amb el Ferran, amb el Jaume (Ferrer) i amb d'altres persones que per exemple no han estat mai a la directiva del Barça", ha afegit Godall.

A banda de Laporta, han acompanyat el vicepresident de l'àrea social en la seva presentació els també vicepresidents Rafael Yuste i Joan Boix, i els directius Xavier Sala i Martín, Josep Cubells, Xavier Bagués, Magda Oranich, Maria Elena Fort, Josep-Ignasi Macià i Patrick Auset.

Laporta i Godall, durant la presentació de la candidatura de l'actual vicepresident
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 MARC-SABATES.COM, BARCELONA NACIO CATALANA//*//, 26/01/2010 - 12:29

Alfons Godall el millor pel Barça és que sigui aquesta junta directiva la que tingui continuitat els propers anys sens dubte .
ALFONS GODALL PRESIDENT
AMB
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
CATALUNYA LLIURE

#4 amoscaciques, girona, 26/01/2010 - 11:33

Sandro Rosell, un home ben relacionat a Catalunya i a la resta d´Espanya seria el president perfecte pel Barça. A veure si destrossem la crosta independentista culé.

#3 Antoni, Barcelona, 26/01/2010 - 09:35

Mala notícia. En Soriano, tot i segurament ser un bon element, és el submarí sociata. Té molt bones relacions amb en Zaragoza. Per tant, si en Godall festeja amb els sociates, haurem de votar per força a en Rossell o en Ferrer.

#2 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya 2014, 25/01/2010 - 21:56

Votaré Alfons Godall , pel Barça i per Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
FAN CLUB JOAN LAPORTA
CAMP NOU
BARCELONA
CATALUNYA LLIURE.

#1 Arnau, Barcelona, 25/01/2010 - 21:55

El millor pel Barça és que sigui aquesta Junta Directiva la que tingui continuïtat els propers anys, sens dubte, GODALL PRESIDENT!