Publicitat
Esports · 22 de Desembre de 2009. 18:23h.

Godall serà el candidat continuista

Ofereix la incorporació a Jaume Ferrer, que podria encapçalar una altra opció

Godall serà el candidat continuista

Laporta i Godall, en una imatge d'arxiu

Alfons Godall, vicepresident primer del FC Barcelona, ha deixat entreveure que serà el candidat continuista a les properes eleccions al club. Godall, que és un dels cinc directius que es manté al club des dels comicis de 2003, ha indicat que Jaume Ferrer, vicepresident de Patrimoni, "té els braços oberts per incorporar-se al grup". Ferrer pugna amb Godall per aconseguir ser el delfí de Joan Laporta, però el vicepresident primer disposa de més suports a la junta directiva.

En una entrevista al diari Sport, Godall ha assegurat que és "fonamental que el candidat estigui envoltat de gent de la seva total confiança. He vist situacions per les que ha passat Laporta amb companys que tractaré d'evitar. Parlaré amb Ferrer sense permetre que cap grup de persones imposi condicions que limitin la voluntat de disposar de gent de confiança. Espero que parli amb el petit grup que representa per parlar clar i amb sinceritat. Així hi haurà entendiment".

Durant la primera quinzena del mes de gener es farà oficial la candidatura de Godall a la presidència del FC Barcelona. Xavier Sala i Martín, Joan Boix, Magda Oranich, Rafael Yuste, Josep Cubells i Maria Elena Fort són alguns dels companys de junta que donen suport a Godall.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA, 24/12/2009 - 08:43

Votarè pel candidat de Joan Laporta.
Visca Barça i Catalunya Lliure
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
CATALUNYA //*//
BARCELONA CAPITAL MUNDIAL DEL FUUTBOL.

#3 Bronco, L´Hospitalet, 23/12/2009 - 15:19

Com que no es presenta Laporta, i crec que el model ha estat mes que bo, fantastic, Jo donaré soport als que Ell designi, i de moment crec que serán Godall i Sala i Martin. Es de justicia que segueixin amb la tasca tan ben feta.

#2 Ramon, Barcelona, 22/12/2009 - 21:23

Com que el meu president ha estat Laporta, votaré Benedito, que és qui més s'hi assembla! Força Agustí! Visca el Barça i visca Catalunya lliure!

#1 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 22/12/2009 - 18:53

Visca Joan Laporta
Visca Barça i Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM