Publicitat

El base del Barça marxa al Minnesota de l'NBA

Goodbye Ricky

Ricky Rubio, al Palau Blaugrana. (Foto: Àlex Caparrós / fcbarcelona.cat)

Ricky Rubio ha fet oficial la seva marxa del FC Barcelona per jugar la propera temporada al Minnesota Timberwolves de l'NBA. “Creia que no em costaria tant marxar, però m’ha fet dubtar com m’han tractat aquí, només tinc paraules d’agraïment per als companys i per al club", ha dit el del Masnou.

El club blaugrana cobrarà un milió d'euros com a compensació. El club americà pagarà 350.000 i la resta anirà a càrrec de l'esportista. Rubio es garanteix un contracte de dos anys i dos més d'opcionals.

"Em motiva jugar amb els millors. Tinc por, mai he viscut fora de Barcelona però tinc ganes d’emprendre una aventura. Segueix sent bàsquet, ficar cistelles perquè guanyi el teu equip”, ha indicat.

"Hauré de fer peses i continuar millorant el que he intentat millorar aquí per créixer com a jugador”, ha afegit el base, que en els dos anys al Barça ha conquerit vuit dels deu títols possibles.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Sants, 21/06/2011 - 15:23

Adeu i apren a llencar amic meu - Otherwise, et veig per a qui el proper any.

#2 Quim, Barcelona, 19/06/2011 - 03:24

I no tornis mes!

#1 Pep Piscines, Mataró, 17/06/2011 - 17:44

Sort pel Barça que se'n va!
No se que li han vist, aquests de Minnesota s'emporten un "paquet". El darrer partit de lliga contra el Bilbao, menys mal que l'entrenador el va canviar per que si no haguessin acabat perdent el partit, i així ha anat tota la temporada.