Publicitat
Esports · 23 de Juny de 2009. 17:42h.

Guardiola cedeix tot el protagonisme a Laporta

El tècnic evita donar entrevistes mentre Laporta compareix vint vegades en tres setmanes

Guardiola cedeix tot el protagonisme a Laporta

Laporta, entre els escriptors Finestres i Solé i Sabaté

Josep Guardiola, el tècnic del triplet històric del FC Barcelona, pràcticament no ha parlat de l'èxit de l'equip que dirigeix des de que va finalitzar la temporada el dia 30 de maig a Riazor davant el Deportivo. L'entrenador del Barça només ha parlat una vegada des de la celebració pel triplet: el dia 5 de juny a un clínic a Canàries. I la veritat és que, després de molt insistir-hi, Guardiola només va dir dues frases als periodistes.

Per contra, el president del club, Joan Laporta, ha parlat pràcticament cada dia des del 3 de juny. Des d'aquell dia fins al 22 d'aquest mateix mes, Laporta ha fet, com a mínim, vint declaracions públiques. La mitjana és d'una declaració per dia.

El dia 3, Laporta va atendre els mitjans de comunicació durant la presentació al Camp Nou del llibre El Barça en guerra, editat ja fa uns anys. El dia 4 va concedir una entrevista al programa El Món a RAC 1. Aquell mateix vespre, el president del Barça va ser l'estrella del col·loqui amb l'editor del diari Sport, realitzat a igualada. El dia 5, Laporta va tornar a fer declaracions abans d'un partidet al Miniestadi. El dia 7, Laporta va ser-hi a un altre col·loqui, en aquest cas a Tui (Galícia). Un dia més tard va ser el convidat de Tribuna Barcelona. Abans de sortir cap a Nova York, el dia 9, Laporta va contestar les preguntes dels periodistes a l'aeroport del Prat. Als Estats Units, el president del Barça va donar dues entrevistes a la CNN, una altra al The New York Times, La Opinión de Los Angeles i al Seattle Times. També a Nova York, Laporta va realitzar una roda de premsa per fer balanç de l'acord entre el Barça i la Unicef.

Ja de tornada a Barcelona, el dia 13, Laporta va tornar a parlar amb els mitjans de comunicació després d'un partit de veterans a Sitges. La seva següent aparició pública, un dia més tard a Montmeló. Amb motiu del viatge a Israel, per al casament de la filla del representant de jugadors Pini Zahavi, el màxim dirigent blaugrana va ser entrevistat per mitjans de comunicació israelians. El dia 19, Laporta va analitzar novament l'actualitat futbolística en la presentació del torneig d'un torneig indoor de veterans. Aquell mateix dia, Laporta també va fer balanç a la seu de la Penya de Constantí. La presentació del llibre d'Anton Maria Espadaler, aquest passat dilluns, ha estat la darrera aparició pública de Joan Laporta.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 JM, bcn, 24/06/2009 - 14:29

Desde mi madridismo, declaro mi admiración y respeto por Guardiola. Este hombre si que sabe...

#4 vicent, llíria, 24/06/2009 - 10:35

Fa bé el Josep, ara a descansar i a preparar la propera temporada sense fer la vedette per ahí.

#3 joan, bcn, 24/06/2009 - 09:55

En Laporta cada dia se\'l veu més tens i violent en les seves declaracions. Alguna cosa no li deu anar be!

#2 Onofre, Espineles, 23/06/2009 - 21:44

Jo,pobre pagés,em miro poc la tele però cada vegada que veig a En Laporta m'enrecordo de la Belén Esteban.

#1 marc, barcelona, 23/06/2009 - 21:08

En Guardiola és un exemple. En Laporta, en el seu estil, també.