Publicitat
Esports · 24 de Maig de 2012. 22:52h.

Guardiola desmenteix Salvador Sostres

"Ell sap que no és així"

Guardiola desmenteix Salvador Sostres

Guardiola, durant la roda de premsa. (Foto: Barça TV)

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha desmentit Salvador Sostres durant la roda de premsa prèvia a la final de la Copa del Rei. El tècnic ha assenyalat que va parlar amb Sostres "posteriorment, abans de l'article, no". I ha remarcat que "sí, vaig parlar amb Salvador; ell sap que no és així".

Segons el de Santpedor, "vaig parlar amb el president (Sandro Rosell) dient-li que jo me n'anava i dintre del món blaugrana feia un pas al costat. Senzillament va ser el que li vaig dir al president".

"Mai em permetria a un president de la institució, sigui qui sigui, menystenir-lo o tenir uns comportaments altius o pretendre que jo sóc més que el president del Barcelona o sóc més que la institució", ha remarcat.

Sostres, en una columna al diari El Mundo, va afirmar que "Guardiola va pujar a la llotja, indignat per les falsedats que ja circulaven sobre la seva marxa, i li va dir al president: 'Marxaré sense fer soroll, sense fer declaracions, sense donar entrevistes i sense escriure llibres. Però si tu i els teus amics em foteu, a mi o als meus, parlaré tot el que hagi de parlar i ja saps que voldran escoltar-me".

"Es referia a alguns periodistes de La Vanguardia, que havien començat a insinuar, com ja van fer quan Pep va deixar el club com a jugador, una greu malaltia que explicaria la seva renúncia, així com una relació íntima amb un dels seus col·laboradors", va afegir.

El club va emetre una nota pública en la qual va anunciar mesures legals contra l'articulista i el diari perquè la columna "és atemptatòria del dret a l'honor del Club, del seu president, i de l'entrenador del primer equip de futbol".

El Barça reclamava en el primer punt que "es rectifiqui aquesta informació falsa". En el segon, que "interposarà en les properes dates les accions judicials que siguin escaients, contra Salvador Sostres i, en el seu cas, contra qui hagi actuat en la preparació de l'article o en la difusió de la informació que s'hi conté amb ànim fraudulent".

Sostres va publicar un segon article en el qual matissava que Guardiola, durant la suposada conversa a la llotja no va dir "si em foteu" com havia explicat en un principi sinó "deixeu-me tranquil".

Per la seva banda, l'entrenador ha afegit aquest dijous que "he tingut una relació meravellosa amb el president Laporta, com crec que he tingut una meravellosa relació amb el president Rosell".

En tots dos casos, "els hi estic eternament agraït per com m'han deixat treballar. M'han donat tot el que he demanat, tant l'un com l'altre", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 antonio veraz, barcelona, 25/05/2012 - 13:05

Sostres desmiente a Guardiola(lo pone a parir).
http://mun.do/KwsXMu

#5 Carles, Barcelona, 25/05/2012 - 11:04

Hi ha un moment que el Pepe Gutierrez li diu: "la noticia falsa de Salvador Sostres" i Guardiola li replica "Yo no he dicho eso·, per tant, la noticia de Sostres no era falsa, segons el propi Guardiola.

#4 Àlex99, Barcelona, 25/05/2012 - 08:18

E-notícies, repasseu la roda de premsa, perquè més aviat és a l'inrevès. I ho va recalcar a una pregunta del d'Antena 3. No vau treure la notícia de l'article de Sostres, i traieu ara el desmentit, quan a més, no ha estat així. Per què?

#4.1 Albert, Barcelona, 25/05/2012 - 09:28

Salvador Sostres és un personatge bastant trist. Llegir els seus articles fa algun temps i veure'l ara a El Mundo i les coses que escriu és per no parar de riure....personatge que aporta poc, a part de mala educació e insults per tothom. Un LosSantos català....sense dubte.

#3 Tomppa, Sabadell, 25/05/2012 - 07:07

Tothom sap que diaris a Madrid no són diaris sinó propaganda de persones qui ha estat acostumat a viure a un país on pensament i esforç no es un valor sinó inventar ideés si que ho és ... diria que es culpa de nacionalcatolisme que ha destrossat cervell de molta gent.

#2 Jaume, Barcelona, 25/05/2012 - 01:40

Hipocresia, malgrat que Sostres no m'és gens simpàtic, està ben informat i dubto molt que s'ho hagi inventat. Tots sabem de la tibantor entre Guardiola i Rosell, més després de la traició de Tito. Guardiola, un gran entrenador, però ha abusat de les bones formes fins al punt de ser hipòcrita. Pena