Publicitat
Esports · 27 de Setembre de 2011. 18:49h.

Guardiola es reafirma en la defensa de Laporta

"Em portava fatal amb el president Laporta i ara em porto malament amb el president Rosell"

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, s'ha reafirmat a l'hora de lamentar que el Club es trobi en processos judicials amb l’anterior junta directiva i ha afirmat que Joan Laporta i Sandro Rosell "s'assemblen més del que pensen".

El tècnic, però, ha volgut deixar clar que "no parlo del senyor Laporta i el senyor Rosell, parlo de vuit famílies que estan patint una situació provocada per 15 dies de l'anterior junta del president Gaspart".

Guardiola, a més, ha dit que el fet que un soci pugui posar una demanda contra una junta directiva i que aquesta prosperi és mostra de "la grandesa" del Barça. "Respecto la llei i entenc el soci", abans de dir que "em reafirmo" en el que va dir.

També ha explicat que ha parlat amb Rosell i que "entenc que estiguin una mica molestos". "Sé que quan es parla bé d'una junta directiva s'intueix que pot afectar-ne una altra, i res més lluny de la meva intenció", ha afegit.

L'entrenador ha destacat que tant la directiva de Laporta com l'actual "només volen el bé del Barça". "S'assemblen molt més tots del que ells es pensen. Tot el que fan ho fan perquè tot sigui millor", ha assegurat.

"Sovint penso que els dos són la mateixa cara de la mateixa moneda en moltíssimes coses", ha continuat Guardiola, abans de voler deixar clar que "ja sé que el president i la junta directiva estan molt per sobre del meu rol. S'ha insistit aquests dies que jo he de saber que sóc un empleat del club, i jo ja sé quin és el meu rol".

Preguntat sobre si té una bona relació amb Rosell, ha contestat que "mai oblido que és el president del FC Barcelona i això ja produeix distància". "Em portava fatal amb el president Laporta, sempre, i ara em porto malament amb el president Rosell", ha dit el tècnic fent referència al respecte que té cap als dirigents.

De l'actual mandatari ha dit que "és un molt bon president i crec que encara serà millor. Ha fet molt bé les coses en aquestes coses". "Amb Rosell vaig tenir una relació de molts anys quan estava a Nike i després vàrem estar molts anys sense veure'ns i ara ens hem tornat a retrobar. Al cap i a la fi és el president del Barça i jo sóc l'entrenador, i si tenim millor relació o no no ha d'importar", ha explicat.  

Guardiola, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 jajajajaaaaa, barceloan, 28/09/2011 - 10:32

a mi me parece que todo es mucho mas sencillo, yo creo que Laporta a apretado a Pep, con algo (Fichaje de Ibra) y por eso el nen se ha puesto a su favor sorprendentemente...

#6 Pimpollo, Vic, 27/09/2011 - 23:04

Se ha endiosado. MÁS dura será la caída...

#5 gerard, bcn, 27/09/2011 - 22:46

Bravuuuu

#4 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 27/09/2011 - 22:03

JOAN EL MILLOR PRESIDENT DE TOTS ELS TEMPS .
PEP EL MILLOR ENTRENADOR DE TOTS ELS TEMPS .
ELS NENS DE LA NACIO CATALANA //*//

#3 jajajajajajaaaa, Barcelona, 27/09/2011 - 20:34

uhmmmm Pep, ha iniciat la seva fugida del Barça.......cap a Manchester City 15 milions d´euros a l´any
i sino al temps

#3.2 pep, manresa, 27/09/2011 - 22:56

Vaja, quina novetat, això ja fa temps que ho podia haver fet i no ho va fer, de moment va renovant cada any el contracte i nosaltres contents que ho faci, si algun dia s'en va seva serà la decisió, li desitjarem molta sort i li estarem eternament agraïts